Odos priežiūros priemonė, spėjusi tapti nepamainoma

Atrodo, jog visai neseniai Lietuvoje atsiradusi odos priežiūros priemonė „Bio-Oil“ yra jau pakankamai žinomas produktas. Įvairaus amžiaus moterys, turinčios atitinkamų odos problemų, kone vienbalsiais teigia, jog „Bio-Oil“ spėjo tapti nepakeičiama priemone.

Štai Rita Bio-Oil Facebook puslapyje rašo: „Pastojusi iš karto pagalvojau apie strijas. Pradėjau ieškoti priemonių internetu. Tik pamačiusi „Bio-Oil“ supratau, kad priemonė turėtų būti puiki. Domėjausi ir atsiliepimais, ir aprašymais, bet nusprendžiau išbandyti pati. Priemonę pasirinkau dėl jos savybių gydyti įvairias odos problemas. Iš pradžių naudojau veidui. Poveikis iš tiesų nuostabus! Paskui išbandžiau ir rankoms ir turiu pripažinti, jog taip gerai, net jokie vaistiniai tepaliukai nepadėjo. Jau po kelių dienų poveikis nuostabus! Šiuo metu  savo pilvelį masažuoju kasdien, leidžiu ir mažyliui pajusti „Bio-Oil“ švelnumą. Pasakiškas produktas, nenustosiu jo naudoti. Rekomenduoju visiems, nes iš patirties galiu duoti šiam aliejukui 10 balų. Tobula priemonė, ačiū kūrėjams“.

Kita priemone patenkinta Bio-Oil Facebook puslapio fanė Kristina teigė sužinojusi apie šią priemonę dar gyvendama užsienyje. „Gyvendama Airijoje turėjau odos problemų ir internete ieškodama kokį tepaliuką galėčiau įsigyti, atradau rekomendacijas apie Bio-Oil. Tikrai nenusivyliau,“ – sakė ji.

eikia paminėti, jog Bio-Oil sudėtyje yra speciali naujoviška „PurCellin OilTM“ medžiaga, kuri pasklinda ant odos sudarydama ploną apsauginę, nelipnią ir neriebią, plėvelę. Ji daro odą minkštą, glotnią ir elastingą. Taip pat padeda palaikyti natūralų odos gebėjimą praleisti vandens garus taip leisdama jai tinkamai kvėpuoti ir išlaikyti jos normalią fiziologinę būklę.

PurCellin Oil TM aliejus, sukurtas ančių liaukų aliejaus pagrindu. Ančių liaukų aliejus padengia paukščių plunksnas itin plonu, neriebiu sluoksniu, kuris suteikia plunksnoms blizgesio, švelnumo bei neleidžia joms permirkti. PureCellin OIl TM – ideali ančių liaukų aliejaus kopija.

Odos priežiūros priemonės sudėtyje yra:

Vitaminas A: skatina odą atsinaujinti. Storina epidermio sluoksnį, skatina kolageno formavimąsi.

Vitaminas E: vienas didžiausių antioksidantų, mažinančių neigiamą laisvųjų radikalų poveikį. Didina drėgmės kiekį epidermyje, padeda odai atsistatyti nudegus saulėje. Padeda gydant randus.

Ramunėlių aliejus: veikia priešuždegimiškai, švelnina ir ramina odą.

Levandų aliejus: stangrina, lygina odą. Natūralus antiseptikas.

Rozmarino aliejus: švelnina odą, antiseptikas.

Medetkų aliejus: „panardinamas” sojų pupelių aliejuje. Medetkų aliejus regeneruoja odą, tinka jautriai, pažeistai odai. Sojų pupelių aliejus naudojamas Kinijoje daugiau nei 4000 m. Jis lygina odą, gerinos jos tekstūrą.

1383150_551506708326089_2261504065251043488_n

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*