Pirmosios raukšlės: vienos pamilsta save tokią, o kitos puola į plastikos chirurgų glėbį.

Dauguma moterų jaučia didelę baimę pasenti. Grožis greit nuvysta, o pirmosios raukšlės skambina pavojaus varpais ir prognozuoja nerūpestingos jaunystės pabaigą. Vienos pamilsta save tokią, o kitos puola į plastikos chirurgų glėbį.

Štai, pavyzdžiui, Kardashian klano matriarchatė Kris Jenner su visu pasauliu dalijasi savo drastiškais išvaizdos pokyčiais. Sunku suvokti, jog tai ta pati moteris! Kelis nosies operacijos, smakro korekcija, veido tempimas ir dar daug kitų. Kris Jenner teigia, jog plastinėje chirurgijoje nematanti nieko blogo, tai tik priemone pasijausti geriau. Vis dėlto pikti liežuviai plaka, kad moteris nori grožiu prilygti pačios sukurtai stiliaus ir grožio ikonai dukrai Kim Kardashian.

Kris-Jenner

 

Tuo tarpu viena gražiausių planetos moterų laikoma Michelle Pfeiffer teigia, jog plastinė chirurgijai nėra pasiruošusi ir jaučiasi graži tokia, kokia yra. Moteris pripažįsta, jog myli save ir rūpinasi savo oda, bet drastiškų antisenatvinių metodų niekada netaikė ir tikriausiai netaikys.

Michelle-Pfeiffer (1)

Grožio naujienos savo nuožiūra pristato kremų nuo raukšlių naujovę LIERAC MAGNIFICENCE.  Tai pirmoji odos priežiūros priemonių linija, kontroliuojanti odos senėjimą nuo pat pradžių. LIERAC laboratorijos sukūrė ir užpatentavo unikalų odos senėjimą stabdantį kompleksą –  „D-Glyox“ – tai veiksmingas granatmedžio žiedų, šilkmedžio ir liposominio peptido derinys, kuris iš esmės veikia glikooksidaciją (bene svarbiausias procesas įtakojantis odos senėjimą). Išbandykite!

LIERAC - MAGNIFICENCEyeux


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*