5 Scarlett Johansson grožio triukai vakarėliui

Šie metai gražiajai aktorei Scarlett Johansson buvo pilni pasikeitimų. Moteris persikraustė į Paryžių, pagimdė dukrytę ir drastiškai nusirėžė savo platinines garbanas iki smakro! 29-erių sulausi aktorė prisipažįsta, jog grįžti į įprasto gyvenimo rimtą tapus mamai itin sunku. Kaip ten bebūtų, Scarlett išlieka tokia pat paslaptinga gundytoja ir nenuvaldomai artėjančiam šventiniam vakarėlių maratonui, pateikia 5 grožio patarimus, kad Jūs būtumėte vakarėlio žvaigždė:

1. Nėra geresnio aksesuaro nei tamsios prisirpusios lūpos!

“Dar praeitais metais atradau tamsius lūpų dažus. Man ypač patinka tamsiai rudos spalvos. Tiesa, jos puikiai atrodo tik matinio atspalvio.”

a3237539d2bb6f8eeb21f8c8743e5934

2. Neik įsisenėjusį mitą – blizgučiai grįžta!

“Manau, kad makiažas ir blizgučiai puikiai suderinami. Puiku kai blizga akių kampučiai. Tik reikėtų vengti blizgučių ant kaktos ir virš viršutinės lūpos!”

3. Pavienės dirbtinės blakstienos žymiau geriau. Tik reikia skaičiuoti! 

“Man žymiai labiau patinka dirbtinės blakstienos kuokšteliais. Prie akių kampučių dažniausiai klijuoju 4-5 kuokštelius. Rezultatas iš tiesų nuostabus!”

4. Kalbant apie nagus, daugiau yra geriau!

“Nagų laką aš tiesiog dievinu! Vaikystėje su geriausia drauge nagų lakus mes kolekcionuodavome. Dar ir dabar turiu kalnus lakų. Man labai patinka nagų dailė ir įmantrūs lengvai priklijuojami nagų lipdukai. Savęs varžyti nereikėtų!”

5. Niekada nesuklysite su katės akimis!

“Nėra nieko nuostabiau negu graži linija virš akių, sukurianti katės akies įspūdį. Tinka absoliučiai prie visko!”

Bene geriausia sezono naujiena COLLISTAR SHOCK akių apvadas!

SHOCK akių apvadas 2

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*