Radikaliausi žvaigždžių šukuosenų pokyčiai!

Keičiantis metų laikui, norime keistis ir mes. Šukuosena darosi nebeįdomi, svajoji apie drastiškus pasikeitimus, bet… BIJAI. O visai be reikalo. Siūlome paganyti akis į, mūsų nuomone, drąsiausias įžymybes, nepabijojusios ekstremalių pokyčių!

cos-01-beyonce

Karalienė Beyonce, naujajame albume, kurį išleido su savo vyru Jay-Z, pasauliui skelbia, jog liko tokia pat seksuali, kokia buvo iki dukrytės gimimo. Pikti liežuviai plaka, kad atlikėja nusirėžė plaukus vadovaudamasi principu “tokio amžiaus ilgi plaukai nebegalimi”.

cos-01-kesha

Skandalingoji Kesha plaukų spalvas keičia kaip kojines. Iš geltonos į vaivorykštinę ombre. Šaltas sezonas – šaltos spalvos?

cos-01-scarlett-johansson

 

Bene geidžiamiausia planetos aktorė Scarlett  Johansson pasirinko berniukišką šukuoseną. Ar dabar vyrams ji tokia pat seksuali?

cos-01-lauren-conrad

 

Populiarioji MTV realybės šou “The Hills” žvaigždė Lauren Conrad nusprendė kiek labiau pasišviesinti plaukus. Rezultatas stulbinantis.

cos-01-rita-ora

 

Skardžiabalsė dainininkė Rita Ora iš platininės blondinės virto į rusvaplaukę. Tiesa, geriausias naujosios šukuosenos akcentas – violetinis ombre.

cos-11-nicole-richie

 

Nicole Ricci visada garsėjo ekstravagantišku stiliumi. Iš violetinės į mėlyną. Ar pokytis labai ryškus?

cos-07-jennifer-aniston

 

Serialo “Draugai” aktorė Jennifer Aniston išdrįso iš blondinės tapti brunete!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*