MAKE UP FOR EVER. Akimirkos iš Paryžiaus!

Visoms pasakiškos MAKE UP FOR EVER kosmetikos gerbėjoms siūlome dirstelti į linijos jubiliejų Vilniuje! Vyko nepakartojamas ir įsimintinas renginys su Lietuvos įžymybėmis!

MAKE UP FOR EVER atšventė 30 – tąjį gimtadienį! Rugsėjo 24 dieną Paryžiuje ir tuo pačiu metu  Vilniuje  buvo iškilmingai minimas MAKE UP FOR EVER  jubiliejus.

Ilgos, prabanga tviskančios dizainerio Liutauro Salasevičiaus suknelės, ypatingai šventiniai ir teatralizuoti, profesionalių makiažo meistrų sukurti, grimai bei studijos „Kristina” kirpėjų bei plaukų stilistų šukuosenos, žinomas moteris pavertė tikromis deivėmis, kurias buvo sunku atpažinti.

IMG_8653

IMG_8671

 

IMG_8571

 

IMG_8556

 

IMG_8600

Naujausias prekių ženklo MAKE UP FOR EVER tendencijas – teatralizuoto šou metu pristatė  net 20 modelių.

Nuo pat pirmųjų renginio akimirkų paryžietišką nuotaiką paskleidė dainininkė Ingrida Kazlauskaitė – gyvai atlikusi prancūzų ikonos Patricijos Kass kūrinį „Mademoiselle chante le blues”. Vėliau skambėjo Kristinos Ivanovos ir grupės MAGNIT, Urtės Šilagalytės ir Natalijos Bunkės bei Katažinos Zvonkuvienės  dainos.

 

IMG_8514

 

IMG_8722

 

Ingą Stumbrienę profesionalūs makiažo meistrai pavertė tikra ledo karaliene, o šokėją Vytautą Mackonį su žmona Natalija – originalia, šiurpą keliančią vampyrų pora. (Juk netrukus helovinas).

IMG_8641

Specialiai MAKE UP FOR EVER jubiliejaus proga iš Niujorko grįžo profesionalus modelis -  Solveiga Mykolaitytė.

Susirinkusieji aikčiojo nuo  „Virtuvės mitų griovėjų” gurmaniškų, originaliai konservų dėžutėse pateiktų, užkandžių ir šventinio torto bei putojančio „Martini Asti” vyno.

IMG_8759

Šiuo metu MAKE UP FOR EVER prekės ženklo produktus visame pasaulyje naudoja ne tik profesionalūs makiažo meistrai, bet ir mėgėjai. Lietuvoje MAKE UP FOR EVER jau 12 metų, šią kosmetiką ypač mėgsta pramogų pasaulio atstovės – dainininkės, aktorės, šokėjos, televizijos laidų vedėjos.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*