5 naujos garsenybių šukuosenos

Jei jau keičiasi sezonai turėtumėme keistis ir mes. Ruduo – puikus metas naujam įvaizdžiui. Pateikiame šio sezono šukuosenų top 5: 

  1. Berniukiška šukuosena su ilgais kirpčiukais. Jei galvojote, kad ji jau išėjo iš mados – labai klydote. Ši šukuosena itin pabrežia išsišokusius skruostikaulius, tad jei tokius turit ir esate pakankamai drąsi – marš į grožio saloną!  elle-10-fall-hair-miley-cyrus-v-xln
  2. Kare šukuosena. Ji grįžo! Ar atsimenate, kai šį trendą įvedė Rihanna? Vos smakrą siekiantys plaukai optiškai ilgina kaklą, siaurina veidą.
    elle-jourdan-dunn-hair-xln
  3. Šukuosena, kai priekyje ir šonuose plaukai paliekami ilgi, o nutrumpinami tik gale, stilistų vadinama Mullet. Šį sezoną tokį stilių sugrąžino Kristen Steward ir Taylor Swift.
    elle-15-fall-hair-Kirsten-Stewart-v-xln
  4. Garbanotų plaukų savininkėms patariama patrumpinti priekinius plaukus. Geriausia plaukus iškarpyti, tuomet jie gražiai kris sluoksniais.
    elle-07-fall-hair-kim-kardashian-v-xln
  5. Undinėlės bangos. Šis įvaizdis lieka toks pats madingas ir rudenį. Geriausias tokių idealiai paveltų plaukų pavyzdys stilingoji Blake Lively.
    elle-14-fall-hair-Blake-Lively-v-xln

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*