Kaip optiškai padidinti akis?

Nuolat girdime, kad didelės akys yra gražios. Džiugi naujiena ta, kad didelių švytinčių akių efektą galima sukurti ir naudojant makiažo priemones. Pateikiame kelias vizažo gudrybes.

ŠVIESINK PAAKIUS

Juodi ratilai optiškai sumažins akis. Tinkamas maskuoklis gali labai daug – jis pašviesina visą paakių plotą ir nukreipia dėmesį į tamsias blakstienas. Tik rinkis truputį šviesesnį ir šiltesnį atspalvį nei tavo oda- tai suteiks dar daugiau efekto. Išbandyk Deborah Milano Face Perfect paletę.

Keturios skirtingus odos trūkumus koreguojančios priemonės vienoje paletėje.  Ypatingai minkštos, kreminės konsistencijos. Lengvai pasiskirsto odos paviršiuje,  suteikdama odai matinę, ilgai išliekančią ir ypač lengvą plėvelę.

Violetinė/levandų:  suvienodina odos atspalvį, pašviesina papilkėjusias vietas;

Persikų: suvienodina atspalvį, koreguoja trūkumus

Rusva: Maskuoja tamsius paakius

Žalia: Neutralizuoja raudonį

3

Arba L’oreal Perfect Match paakių maskuoklį. Šviesiaodėms idealiai tiks Rose Beige spalva.

IMG_4929

TUŠAS, TUŠAS, TUŠAS

Ar mes minėjom tušą? Rinkis ilginantį, nes tada akys atrodys didelės ir plačios. Viršutines blakstienas tepkite keletu sluoksniu, o apatinėms užteks ir vieno.

PLONYTĖ JUODA LINIJA

Kad dar labiau paryškintum blakstienas, nubrėžk plonyti juodą kontūrą ties viršutinėmis blakstienomis.

ŠVIESINK APATINĘ BLAKSTIENŲ LINIJĄ

Taip, juodas pieštukas suteikia akims dramatiškumo ir ryškimo, bet jas ir gerokai sumažina. Norėdama optiškai padidinti akis, baltu teptuku paryškink vidinę apatinių blakstienų augimo liniją. Akys iškart atrodys didesnes ir gaivesnės.

RYŠKINK VOKO RAUKŠLĘ

Rudi šešėliai ant viršutinio voko raukšlės – visada gera mintis. Puriu šepetėliu paskirstyk šešėlius ant raukšlės maždaug iki voko vidurio.

ATSISPINDĖK ŠVIESĄ

Perlamutriniai šešėliai ant voko vidurio, po antakiais ar vidiniuose akių kampučiuose atspindi šviesą ir optiškai didina akis. Jei tavo oda turi rausvumo, ieškok rausvų kreminių šešėlių. Auksiniai idealiai tiks, jei oda turi gelsvumo.

FORMUOK ANTAKIUS

Išpuoselėti antakiai įrėmina akis ir visą veidą. O juk bet kas, kad akcentuoja akis, jas ir didina. Ar jau bandei Isadora antakių gelį? :)

1401194020_generate


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*