Iš kur kilo bene visas odos problemas išsprendžiantis produktas?

Netrukus Lietuvos vaistinėse pasirodys išskirinė odos grožio priemonė, netelpanti į vienos kategorijos rėmus. Tai daugybę apdovanojimų pelniusi speciali odos priežiūros priemonė BIO-OIL.

Šis grožio produktas padeda pagerinti randų, strijų ir nevienodos odos spalvos išvaizdą. Dėl unikalios sudėties, priemonė taip pat labai veiksminga senėjančiai ir išsausėjusiai odai.

Aliejaus pagrindu gaminamas odos priežiūros produktas yra augalų ekstraktų ir vitaminų derinys. Aliejus, kuriame nėra deguonies, leidžia išlaikyti augalų ekstraktų ir vitaminų poveikio stiprumą.

Daugelyje šalių viena perkamiausių  odos grožiopriemonių Bio-Oil turi savo istoriją.

Bio-Oil – tai vokiečių chemiko Dieter Beier, gyvenusio Pietų Afrikoje, viso gyvenimo darbo rezultatas. 1987 m. buvo sukurtas BIO-Oil, kurio sudėtis nėra pakeista iki šiol.

Tuo metu rinkoje dominavo kremai ir losjonai, todėl BIO OIL įvedimas buvo galvosūkis mažmenininkams:

Koks tai produktas? Kur jį statyti lentynose?  Tai kremas ar aliejus?

D. Beier žinojo, jog aliejus yra idealus tarpininkas. Kitaip nei vandens pagrindo kremai ir losjonai, aliejus sukurdavo oxygen-free aplinką sudėtinėms dalims. Vitaminai ir kiti natūralūs ingredientai aliejuje išlieka itin ilgai. Aliejus padeda vertingiesiems ingredientams įsigerti į odą.

Aliejaus pagrindu gaminama odos priežiūros priemonė „Bio-Oil“ yra augalų ekstraktų ir vitaminų derinys. Aliejus, kuriame nėra deguonies, leidžia išlaikyti augalų ekstraktų ir vitaminų poveikio stiprumą. Dėl naujoviškos sudedamosios dalies „PurCellin Oil™“ odos priežiūros priemonė „Bio-Oil“ yra lengva ir neriebaluoja odos, o joje esantys vitaminai ir augalų ekstraktai yra lengvai absorbuojami.

BIO-OIL, gimęs Pietų Afrikoje, 2003 m. išsiplėtė į kitas šalis. Per 5 metus, BIO-OIL tapo Nr.1 produktu odos priežiūros kategorijoje, daugelyje šalių.

Odos priežiūros priemonė „Bio-Oil“ pelnė 183 apdovanojimus ir tapo perkamiausia priemone nuo randų bei strijų 17-oje šalių.

Šiandien BIO-OIL – dažniausiai gydytojų ir vaistininkų rekomenduojamas produktas nuo strijų ir randų Australijoje, Jungtinėje Karalystėje, Pietų Afrikoje ir Naujojoje Zelandijoje. Džiugu, kad greitai juo jau džiaugsimės ir Lietuvoje! Greitu metu ši priemonė atsiras vaistinėse.

BLT_60ml

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*