Kim Kardashian klonas ar ligonė?

Ak, tas Kim gyvenimas… Nemažai iš mūsų apie tokį pasvajoja, bet atrodytų vargu ar kas nors norėtų BŪTI ja. Pasirodo bent viena norinti tikrai yra, tai – Claire Leeson. Ši mergine ne tik norėtų – ji jau spėjo išleisti 75 tūkstančius litų plastinėms operacijoms, kad tik taptų kuo panašesnė į Kim Kardashian!

Londone gyvenanti Claire tapo tiesiog apsėsta Kim po to, kai suprato, kad ji ir Kim turi šį tą bendro – skaitykite atidžiai – ogi abi turi po tiek pat seserų! Tai ir paskatino merginą pradėti daug laiko ir pinigų kainavusį plastinių operacijų procesą – ji pasikeitė veidą, krūtis ir… gyvenimą. Bet tai dar ne viskas.

Ji taip pat investavo tūkstančius į dirbtinį įdegį, naują garderobą ir plaukų priauginimą, kad tik kuo labiau panėšėtų į savo dievaitę. Šviesioji viso to pusė (jei galima taip pavadinti) yra tai, kad Claire šiuo metu dirba kaip Kardashian antrininkė, nors uždirbti pinigai dar neatpirko nė pusės operacijoms išleistų lėšų. “Turiu kredito kortelę, už viską atsiskaitau ja. Esu giliai įklimpusi skolose. Kaskart pasižadu, kad vos gavusi pinigų padengsiu nors dalį įsiskolinimų, bet vos gaunu pinigų, nesusilaikau nepasitobulinusi veido ar kūno dar labiau.”

”Kai aš įsikūniju į Kim, jaučiuosi nesustabdoma ir nepažeidžiama. Atrodo tarsi galėčiau bet ką!,”- sako Claire. “Jaučiuosi stipri… Ir jaučiu, kad išsiugdžiau pakankamai pasitikėjimo savimi, kad galėčiau truputį labiau save pamilti.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*