Kaip pasidaryti geriausią vasaros selfį?

Kaip pasidaryti geriausią vasaros selfį?

Selfiai nėra naujas reiškinys. Oksfordo žodynas 2013-taisiais metais net paskelbė selfį metų žodžiu! Turbūt šiandien sunkiai rasite barą, kuriame negroja daina “Selfie” (aišku, jei galima tai vadinti daina).

Tačiau selfiai skirti tikrai ne visiems. Gal tavo pilnai įkrauta išmaniojo telefono kamera ir yra puiki priemonė įamžinti atostogas paplūdimyje ar mielus gyvūnus, bet atsukti ją į save gali būti labai nedrąsu. Tad jei pastebėjai, kad vis vengi kameros užuot išmokusi keleto gudrybių, išmėgink šiuos grožio triukus, kurie veikia akimirksniu!
Makiažo gruntas yra geriausias merginų draugas

Tinkamas gruntas padės sukurti tobulos odos iliuziją. Išbandyk Make Up For Ever HD. Ši lengva, neriebi emulsija – makiažo bazė sukurianti apsauginę plėvelę, suteikiančią odai lygų paviršių, koreguoja odos atspalvį, užtikrina makiažo ilgalaikiškumą.

1343559720_s1097146-main-lhero

Atrask kelių spalvų maskuoklį

Intuicija tarsi sako, kad tepti žalią ar raudoną masę ant veido odos nėra geriausia mintis. Bet iš tikrųjų būtent šių spalvų maskuokliai gali padėti paslėpti odos trūkumus net geriau nei tie, kurie atitinka tavo odos spalvą.

Jei nori paslėpti smulkias dėmeles ar raudonį, rinkis žalią maskuoklį Clinique Acne Solutions Clearing Concealer. Jame yra salicilo rūgšties, kuri dezinfekuoja odą ir gydo netobulumus, o žalias priemonės atspalvis neutralizuoja raudonį.

Kitoms su odos spalva susijusioms problemoms spręsti mes rekomenduojame Make Up For Ever 5 Camouflage Cream Palette. Paletėje yra keletas spalvų. Juodiems ratilams maskuoti ar pašviesinti kitas tamsesnes vietas, rinkis rožinį maskuoklį. Jei tokios problemos tavęs nekamuoja, geltonas maskuolis suteiks odai lygesnį atspalvį ir gaivią išvaizdą.

Generate

Ryškink antakius

Kai kurių žmonių antakiai nuotraukose tampa kone nematomi, net jei realiame gyvenime to ir nepasakytum. Jei tu viena iš tokių, pirmiausia antakius paryškink, o tuomet patepk juos spalvą suteikiančia antakių želė, kad išgautum tokias arkas, kurių pavydėtų ir pati Cara Delevingne.

Išbandyk Isadora Eyebrow styler colour & shape antakių gelį. Specialus šepetėlis suteikia formą ir sušukuoja antakius, paryškina spalvą.

1401194020_generate

Balink ir didink akis

Net ir didelės akys sumažėja, kai šypsaisi. Viena gudrybė padės to išvengti – tai paprasčiausias baltas pieštukas. Padažyk juo apatinę vidinę blakstienų augimo liniją – tai suteiks didelių, gaivių akių iliuziją.

Pasiruošk kamerai

Kai makiažas jau atliktas, nepamiršk panaikinti nereikalingo odos blizgesio, kuris ypač būdingas vasarai, ir sugadina net geriausią selfį. Tam puikiai tiks kompaktinė pudra. Kad išvengtum pernelyg matinio, “vaiduokliško” efekto (net pačiai Angelinai Jolie yra taip nutikę!), makiažą užbaik lengvai perbraukdama T-zoną permatoma pudra. Tam puikiai tiks Make Up For Ever HD Microfinish Powder.

1343908534_make-up-for-ever-hd-microfinish-pow


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*