3 natūralaus makiažo triukai

Pats tinkamiausias dienai yra natūralus makiažas. Natūralus makiažas, tai makiažas, kuris beveik nesimato. Atrodytų paprasta, bet tokį sukurti gali būti gerokai sunkiau nei

Ryškūs antakiai
Chloë Grace Moretz natūralus įvaizdis visgi yra paliestas visažisto, nors iš nuotraukos to ir nepasakytum. Kokia jos paslaptis? Ogi tobulai išpuoselėti antakiai. Jei sieki kažko panašaus, tiesiog padažyk antakius pieštuku, tuomet pašukuok į viršų šepetėliu. Kad antakiai dar labiau išryškėtų, likęs makiažas turėtų būti kaip įmanoma paprastesnis: švelnus BB kremas, kad oda atrodytų lygesnė, ir vienas sluoksnis blakstienų tušo.

1

Plazdančios blakstienos

Jessicos Albos ilgutėlės blakstienos atrodo ne mažiau viliojančios nei padūmavusios akys, tik ne tokios dramatiškos. Nori atrodyti panašiai? Prieš dažydama blakstienas tušu, paryškink viršutinę blakstienų liniją juodu geliniu teptuku, tik nedažyk vidinių akių kampučių. Tai atrodo ypač natūraliai, nes nepadažyti vidiniai akių kampučiai sudaro natūralumo iliuziją. Šviesa krenta į akių kampučius ir nosį, o tai dar suteikia dar daugiau gaivumo. Blakstienas keletą kartų perbrauk tušu arba, jei proga reikalauja kažko įspūdingesnio, prisiklijuok dirbtines blakstienas.

2

Rausvi skruostai

Dievas tavęs neapdovanojo Kate Bosworth skruostikauliais? Susikurk juos pati naudodama švelniai rausvus skaistalus. Maksimaliam efektui pasiekti, pirmiausia padenk veido odą maskuojančiu makiažo pagrindu. Tuomet sukamaisiais judesiais tepk skaistalus ant skruostikauliu ausų link. Galiausiai patepk juos  trupučiu rausvų matinių lūpų dažų, kurie sušvelnins makiažą. Šis įvaizdis neturi atrodyti pernelyg kruopščiai.

3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*