5 netikėti dalykai, kurie sendina kaklo odą

Sakoma, kad kaklas yra moters amžiaus išdavikas. Jeigu veido odą dar galime išlyginti įvairiomis makiažo priemonėmis, tai paslėpti kaklo raukšleles yra gerokai sunkiau. Kad gražia kaklo oda būtų galima mėgautis ilgiau, reikia vengti šių penkių kaklui “nedraugiškų” veiksnių.

  1. Vasarą purškiate kvepalus tiesiai ant kaklo. Alkoholis, esantis kvepaluose sausina odą, kas lemia ankstyvą raukšlelių atsiradimą. O kvepalai, į kurių ingredientų sąrašą įeina muskusas, gali sudirginti odą ar sukelti papurkštos vietos didesnį jautrumą saulei.
  2. Per sunkūs papuošalai ar kiti ant kaklo pakabinami daiktai. Dažniausiai nė nepagalvojame,kad šie daiktai tempia kaklo odą.
  3. Per mažai drėkinate odą. Ryte ir vakare ar prieš tepdamos pudrą, atsakingai pasitepkite kremu. Dažnai tepdamos kremą pamirštame kaklo odą. O tai labai svarbu norint kuo ilgiau išsaugoti jaunystę. Išbndykite LUMENE ARCTIC AQUA linijos kremą, kurio pagrindinė sudedamoji dalis – itin grynas ir švarus arktinio šaltinio vanduo, kuris puikiai drėkina odą.

IMG-9560.sized

Šis dieninis kremas padidina odos drėgmės lygį ir apsaugo ją nuo drėgmės praradimo dienos metu. Arktinis šaltinio vanduo ir unikali LUMENE technologija suriša drėgmę odos ląstelėse. Taukmedžio sviestas drėkina ir maitina odą.

  1. Nuolat kintantis svoris. Jeigu vos numetusi šiek tiek svorio, vėl jo priaugate, tai jūsų oda nuolat tampoma. Stenkitės maitintis taip, kad pageidaujamas svoris  išliktų ilgiau, nei tik iki vakarėlio. Nesirinkite drąstiškų dietų, o tiesiog reguliariai ir sveikai maitinkitės.
  2. Niekada nemankštinate kaklo. Atsisėskite ant kėdės, pakelkite veidą lyg žiūrėtumėte į lubas ir į priekį tempkite patinę lūpą. Pabūkite taip 3 sekundes. Atsipalaiduokite ir kartokite iš viso 10 kartų. Ir kaklo oda žymiai ilgiau bus jauna.

d944a8e73ea246a2e989117855cf16f7


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*