8 nepateisinamos deginimosi klaidos

tan5

Pakelkite rankas tos, kurios bent kartą gyvenime nuo saulės nusvilo kaip krabas? Jei jus matytume, tikriausiai iškiltų rankų miškas. Svarbu suvokti, kad su saule geriau nejuokauti. Tad ruoškimės vasarai ir įsidėmėkime kokių klaidų reikia griežtai nedaryti.

1. Naudojate per mažai kremo nuo saulės

Karštomis vasaros dienomis negailėkite kremo nuo saulės. Kremu padenkite visą kūną. Nepamirškite pėdų. Kremo negailėkite pečių srityje ir veidui, ypač nosiai ir skruostams.

2. Naudojate kremą su nepakankama apsauga.

Trumpas atsakymas, jei ketinate dieną praleisti paplūdimyje ar prie lauko baseino aktyviausiomis saulės valandomis, naudokite vandeniui atsparų kremą su mažiausiai SPF 30. Išbandykite Collistar  Active protection tanning cream SPF 30. Tai itin tirštos, minkštos tekstūros kremas per trumpą laiką leidžia saugiai įgyti puikų žėrintį ir tolygų įdegį. Tinka jautriai veido ir kūno odai, atsparus vandeniui. Rekomenduojama vaikams, taip pat tiems, kurie turi išsiplėtusius kapiliarus, apgamus, tatuiruotes ir randus.

col135052_c18

3. Ne pakankamai dažnai iš naujo pasitepate kremu.

Jei paplūdimyje leidžiate visą dieną, periodiškai reikėtų apsauginiu kremu pasitepti iš naujo. Šviesiaodėms rekomenduojama ta daryti kas 2 valandas, o tamsesnės odos savininkėms, kas 3-4 valandas.

4. Naudojate pasenusį kremą.

Įsitikinkite, kad jūsų kremas dar neišėjo iš galiojimo datos, nes senas kremas gali  neatlikti savo funkcijos ar net sukelti odos sudirgimus.

5. Papludimyje tik įšilusios užsitepate apsauginį kremą.

Kremą reikia teptis dar prieš apsirengiant maudymosi kostiumėlį, nes kaitri saulė odą gali nusvilinti ir einant, ir vairuojant, nebūtina degintis. Jei  norite nuo saulės apsisaugoti greitai ir patogiai, išmėginkite Collistar Moisturizing tanning spray. Tai praktiškas, greitas ir saugus būdas įgauti nuostabiai tobulą įdegį. Patogus 360° antgalis greitai pasiekia visas kūno vietas. Skaidri ir maloni tekstūra akimirksniu išdžiūsta. Į sudėtį įeinantys simondsijų ir puiklapių aliejai daro odą nepaprastai minkštą, elastingą ir sudrėkintą. Vitaminas E saugo odą nuo laisvųjų radikalų ir priešlaikinio senėjimo. Produktas skatina melanino susidarymą, paspartina ir sustiprina įdegį. Nelipnus, atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka vyrams ir vaikams. Gali būti purškiamas ant veido, kūno, plaukų ir galvos odos.

Collistar-Abbronzatura_Perfetta-Spray_Abbronzante_Idratante_SPF_30

6. Tikite, kad kremas nuo saulės apsaugos nuo soliariumo spindulių.

Netiesa. Nes 10 minučių soliariume be specialaus kremo, skirto soliarumams prilygsta dienai paplūdimyje be jokio apsauginio kremo. Vietoj tokio skrudinimosi geriau išbandyk gerą savaiminio įdegio kremą.

tan

7. Pamirštate galvą, lūpas ir ausis.

Naudokite apsauginę priemonę nuo saulės plaukams, taip jie bus apsaugoti nuo išsausėjimo. Būtinai pasitepkite paakius, ausis ir lūpas apsauginiu kremu ar balzamu.

8. Deginatės pavojingiausiu laiku.

Stenkitės deginimuisi rinktis ne tokį pavojingą laiką. Aktyviausios saulės valandos nuo 11 iki 16 valandos. Per jas pavojinga net tiesiog pasivaikščioti.

tan4

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*