Kylame į kovą su celiulitu!

perfect womans bum and legs

Vienas didžiausių kiekvienos moters priešų yra nelabasis celiulitas. Svarbu suprasti, kad nieko nedarant jis tiks didės. Šylant orams pats laikas kilti į kova su šiuo nemaloniu reiškiniu.

Judėkite!

Celiulitas formuojasi vietose, kuriose vyksta mažiausia cirkuliacija (judėjimas). Tad nejudant bus iš tiesų sunku jo atsikratyti. Tad kasdienė mankštelė ir odos įtrinimas kremais  yra būtini norint atsikratyti nelemtos apelsino žievelės. Bėgimas, plaukimas, greitas ėjimas – tai puikūs  užsiėmimai, kurie pagerins kraujotaką ir leis atsikratyti riebalų nuo sunkiai judinamų vietų.

Masažuokite!

Kūno šveitimas ir masažas taip pat gerina kraujotaką, be to paverčia maudymąsi gerokai įdomesniu, prasmingesniu ir kvapnesniu procesu. Ypač naudingi specialiai celiulitui naikinti skirti masažuokliai.

Kuo mažiau ilgai sėdėkite!

Jei jūsų darbo vieta yra kėdė ir stalas, turbūt žinote, kad per dieną judate labai mažai, o celiulitas kip tik ir yra tokių darbuotojų mėgėjas. Pasistenkite dažniau daryti pertraukėles, pasidaryti arbatos, išeiti įkvėpti oro. Net ir šie maži veiksmai padės palaikyti formą!

Suteikite šoko terapiją!

Išbandykite Collistar kūno kapsules nuo celiulito. Kofeinas + eskinas = šoko terapija

Šoko terapija kovoje su celiulitu – kapsulės, kurių sudėtyje tik du ingredientai: kofeinas, deginantis riebalus bei eskinas, skatinantis riebalų pasišalinimą. Iš karto sunaudojamoje kapsulėje patalpintas optimalus kofeino ir eskino kiekis, esantis gryniausioje formoje, joje nėra nei vandens, nei konservantų.

Kapsulės tinka visiems celiulito tipams, poveikis pastebimas jau po kelių kapsulių sunaudojimo: mažėja „apelsino žievelė“, oda tampa lygesnė.

1397568643_pure-actives-kapsul-s


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*