5 grožio problemos ir jų sprendimo būdai

Mes visos susiduriame su kokiomis nors grožio problemomis. Šiandien siūlome net 5 tokių problemų sprendimo variantus.

gro

Tamsūs paakiai

Išbandyk:  Deborah Face Perfect.  Tai itin patogi paletė, kurioje yra net 4 tipų maskuokliai: patamsėjusiems paakiams, papilkėjusiai odai, paraudimams ir dėmelėms.

3

Sausos lūpos:

Išbandyk: Lumene Angry birds lūpų balzamą. Balzamas drėkina ir saugo lūpas. Sudėtyje yra aviečių/juodųjų serbentų aliejaus, kuris minkština lūpas. Be jokių parabenų.

lipbalm

Įaugantys plaukeliai:

Išbandyk: Collistar kūno šveitiklį Exfolianting Body Scrub Regenerating Silkifying. Šis drėkinamasis kūno šveitiklis ne tik šveičia, bet ir regeneruoja, drėkina, maitina odą. Į sudėtį įeinantys pasifloros milteliai, bambukas, pemza ir moringų aliejaus ekstraktas švelniai šalina negyvas odos ląsteles ir toksinus. Burnočio aliejus ir mangų sviestas maitina, drėkina ir atgaivina odą, greipfrutų vanduo tonizuoja ir teikia gaivos pojūtį. Vitaminas E kovoja su laisvaisiais radikalais ir odos senėjimu, ramunėlių bei šlamučių ekstraktai ramina odą. Kvepia citrusiniais vaisiais bei tinka jautriai ir sausai kūno odai.

vol

Ilgas makiažo valymosi procesas

Išbandyk:SVR Rubialine micelinį veido valiklį. Jis

puikiai valo makiažą ir nešvarumus. Nuvalo net ir vandeniui atsparų makiažą. Micelinis vanduo pranašus tuo, kad valymui pakanka tik jo vieno, nebereikia pienelio, toniko ir akių makiažo valiklio.

mic

Blizganti oda

Išbandyk: Make Up For Ever Super Matte Loose Powder

Ši priemonė pasižymi pudrai būdingu maskavimu bei lengvumu, padeda tobulai užbaigti makiažą.

Oda atrodo lygi visą dieną. Suteikiamas švelnus matiškumo efektas.

muf

Jei susiduriate su kitomis grožio bėdomis, mes galime Jums padėti. Siųskite klausimą mums adresu grozionaujienos@gmail.com ir mes pasirūpinsime, kad grožio specialistas Jums atsakytų.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*