Kaip tavo grožiui gali padėti citrina?

deodorant-bio-arbreapatates

Atėjus pavasariui, puoselėjančios savo grožį moterys turėtų atkreipti dėmesį į daugybę nuostabių savybių turinčias citrinas. Pasirodo citrinose slypi tikras grožio užtaisas.

Švytinti oda. Holistinės medicinos ekspertai ypač išskiria citrinas, kaip tobulą vitamin C šaltinį, kuris, nuolat vartojant, odai suteikia natūralaus sveiko švytėjimo. Ne viena garsenybė pradeda savo dieną nuo karšto vandens su citrine.

Apsauga nuo aknės. Pasak dermatologų, citrinos užkerta kelią spuogų atsiradimui, tereikia užlašinti kelis lašelius ant vatos ir perbraukti per vietas, kuriose randasi spuogai. Dar galima citriną sumaišyti su medumi ir pasidaryti spuogus gydančią pasta.

Streso mažinimas. Aromaterapijos specialistai citrinų kvapą naudoja tam, kad klientai nusiramintų, nejaustų įtampos ir atsipalaiduotų. Galite išbandyti citrusinį Biopha dušo gelį, kuris maudymasį pavers tikru relaksacijos seansu.

bioph

Detoksas. Mitybos ekspertai teigia, kad naturalios citrinų sultys puikiai detoksikuoja organizmą. Tad ar dedate citrinos griežinėlį į arbatą ar citrinos sultimis gardinate salotas – tai padės jums būti sveikesne.citrin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*