Kaip susikurti Keiros Knightely įvaizdį?

keira-knightley-461651215kw2938a1783e8566a21ebe6a7f051fcecdb69cjpgcmyk (1)

Daug dūmo ir daug dramos! Taip galima būtų apibūdinti Keiros Knightely įvaizdį, per jos naujo filmo premjerą Los Andžele. Ryškus žvilgsnis ir jūrinių atspalvių dūminis makiažas pakerėjo premjeros svečius. Tokį makiažą vakarėliui nesunkiai gali pasidaryti ir tu. Nors daugelis vis dar vadovaujasi stereotipais ir bijo naudoti mėlynus šešėlius, tačiau Keira parodė, kaip puikiai su jais galima atrodyti.

 

  1. Rekomenduojame šį makiažą pradėti nuo akių, nes ryškios spalvos gali nubyrėti ant veido, todėl dažus lengviau bus pašalinti dar neuždėjus pagrindo.
  2. Naudojant ryškias spalvas, būtinai reikėtų naudoti ir akių šešėlių pagrindą, kuris užtikrins, kad šešėliai nenusitrins ir nenuvsrvės besisukant šokių salėje.
  3. Visą viršutinį akies voką padenkite tamsiausiais mėlynais šešėliais.rimmel_blue
  4. Tais pačiais šešėliais apveskite ir  apatinį voką bei suteikite akiai pageidaujamą formą.
  5. Paimkite švarų teptuką ir išskirstykite šešėlius, kad linijos būtų negriežtos, o primintų besisklaidantį dūmą. (Juk tokia ir yra dūminio makiažo esmė J ).
  6. Į vidinius akies kampučius (prie nosies) pridėkite šiek tiek šviesaus šešėlio, tai žvilgsniui suteiks daugiau dramos.
  7. Dažyti akis užbaikite juodu akių pravedimu ir galiausiai akių tušu. Išbandykite itin patogų Borjois Mega Liner pravedimą ir Make Up For Ever Smoky Lash blakstienų tušą.MEGALINER_Feutre_Open_HD

 MUFE_Smoky lash


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*