Kaip pasidaryti Kate Middleton garbanas?

 

Anglijos princo žmona Catherine visada atrodo ypač elegantiškai. Štai keletas patarimų, kaip susisukti karališkas garbanas tiesiog namuose.

Pirmas žingsnis: prieš džiovindamos plaukus džiovintuvu patepkite juos nuo karščio apsaugančia priemone.

Antras žingsnis: naudodamos didelį plokščią šepetį džiovinkite plaukus. Darykite tai palenkusios galvą- plaukai bus pakelti nuo šaknų ir atrodys itin purūs, o tai labai svarbu šiam įvaizdžiui.

Trečias žingsnis: padarykite skyrimą. Bene visiems veido tipams puikiai tinka skyrimas per šoną, tuo tarpu plaukai, perskirti per patį vidurį, reikalauja itin simetriško veido.

Ketvirtas žingsnis: padalinkite plaukus į dvi dalis- apatinę ir viršutinę. Viršutinę dalį sutvirtinkite segtukais.

Penktas žingsnis: pradėkite garbanoti. Storiems plaukams geriausia naudoti penkių centimetrų skersmens garbanojimo žnyples, ploniems pakaks ir dviejų su puse centimetro. Pradėkite garbanoti apatinę plaukų dalį. Sukite plaukus į priešingą pusę nuo veido. Leiskite garbanoms atvėsti ir jokiu būdu jų nelieskite, kad ir kaip norėtųsi. Sugarbanojusios apatinę plaukų dalį, imkitės viršutinės.

Šeštas žingsnis: sugarbanojusios visus plaukus, leiskite garbanoms visiškai atvėsti. Tuomet patepkite plaukus blizgesio teikiančia priemone.

Septintas žingsnis: lengvai pašukuokite garbanas pirštais- tai suteiks įvaizdžiui natūralumo ir užtikrins, kad kiekviena garbana yra savo vietoje.

Aštuntas žingsnis: sutvirtinkite šukuoseną laku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*