Skilinėjančių ir silpnų nagų priežiūra žiemą

65091_10151213598999398_1732374111_nAtšąlus orams, nagai, lygiai taip pat kaip ir oda, reikalauja dar didesnės priežiūros. Žiemą nagučiai ima skilinėti, sluoksniuotis, o kartais net ir geltonuoti. Kaip to išvengti? Reikia apsirūpinti nagus maitančiomis priemonėmis arba išbandyti keletą nieko nekainuojančių ir namuose atlikamų procedūrų, pavyzdžiui, nakčiai rankas tepti tyru alyvuogių aliejumi arba pabandyti prinokusių avokadų kaukę.  O dar geriau – derinti priemones iš parduotuvės ir namų.

Viena populiariausių pasaulyje nagų ir rankų priežiūros priemonių gamintoja Sally Hansen siūlo įvairovę produktų dailioms rankoms ir nagams. Ypač naudnga linija nagams stiprinti, kurią sudaro ne tik stiprikliai bei aliejukai, bet ir įvairiausių spalvų nagų lakai. Susipažinkite:

Stiprinamosios nagų priežiūros priemonės

Plonų besisluoksniuojančių nagų stipriklis

Kasdienis nagų stipriklis, kuriame yra iš šilko gautų baltymų, suteikia ploniems, skilinėjantiems ir neaugantiems nagams ypatingą apsaugą  ir skatina natūralų jų augimą.

Priemonė skirta ploniems besisloksniuojantiems nagams

Retinolio ir vario peptido formulė drėkina išsausėjusius nagus, o Omega 3 riebalų rūgštys padeda sumažinti skilinėjimą ir sluoksniavimąsi. Naudojimas: Tepti 2-3 sluoksnius ant nuvalyto nago. Leisti išdžiūti.SHTN3197_NNGRNTE-BMBO

Nagus maitinanti ir stiprinanti priemonė “Green Tea + Bamboo Strengthener”

Naudojamas kaip nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų lako sluoksnis, kad nagai atrodytų sveikai ir būtų atsparūs. Žaliosios arbatos ir bambuko ekstraktai sutrvirtina silpnesnius nagų sliuoksnius ir neleidžia jiems plyšti, nulūžti ar luptis. Ilgesni ir stipresni nagai,  išliekantys gražūs kasdien.

Plonų lūžinėjančių nagų stipriklis

Speciali stiprinamoji nagų priežiūros priemonė, kurioje yra titano ir deimantų mikrodalelių, padengia nagų paviršių ir saugo juos nuo kenksmingo išorės poveikio. Nagai taps pastebimai stipresni per 5–7 dienas.

SHTNZ3030_NGM_CLR_1Nagų augimą skatinanti priemonė ypač silpniems ir pažeistiems nagams

Per 5 dienas nagai taps net 30 proc. ilgesni! Ypatingas maitinamųjų medžiagų kompleksas, į kurį įeina ir sojų baltymai, skatina nagus augti. Sudėtyje esantis keratinas padeda apsaugoti juos nuo lūžinėjimo ir sluoksniavimosi, o kolagenas ir daugybė vitaminų palaiko gerą jų būklę.

Trejopai veikiantis stiprinamasis nagų gelis

Gelyje esančios deimantų ir titano mikrodalelės saugo nagus nuo lūžinėjimo. Stiprinamasis gelio poveikis pasireiškia trejopai: epoksidiniai polimerai stiprina nagus ir suteikia jiems lankstumo, kalcis gerina nagų struktūrą, titanas saugo nuo kasdienio kenksmingo aplinkos poveikio.

Pažeistų nagų stipriklis

Ši greitai veikianti ypatinga nagų priežiūros priemonė, kurioje yra mikroelementų, užpildo įtrūkimus ir išsaugo nagų drėgmę. Nagai nustoja lūžinėti ir sluoksniuotis. Sudėtyje esantys baltymai ir antioksidantai turi stiprinamąjį poveikį.

Naudojimas. Kasdien plonu sluoksniu padenkite nagus. Galima naudoti ir kaip nagų lako pagrindą.SH

Nagų lako valikliai

Sally Hansen MOISTURIZING polish Remover

Nagų lako valiklis praturtintas Pro-Vitaminu B5, sausus ir pažeistus, trapius nagus. Suteikia jiems siptrių ir sveikų nagų įvaizdį.

Sally Hansen EXTRA STRENGTH polish Remover

Nagų lako valiklis visų tipų nagams.  Sudėtyje esnatys vitaminai B5 ir E lengvai ir švelniai pašalina nagų laką. Drėkina. Nagai atrodys stiprūs ir sveiki.

Sally Hansen Salon Formula polish Remover

Nagų lako valiklis jautriems nagams, praturtintas Pro-Vitaminu B5, vitaminu E ir ramunėlių ekstraktais. Lengvai pašalina laką nuo jautrių ir silpnų nagų. Puikiai tinka naudoti ir nenaturalių nagų priežiūrai. Nagai atrodys siptrūs ir sveiki

Nagų odelių priežiūros priemonės

Vitaminizuotas nagų odelių aliejus

Maitina ir stiprina nagų odeles bei pačius nagus. Sudėtyje esantis eterinių aliejų kompleksas, abrikosų branduolių dalelės, alavijai ir pantenolis stiprina sausas ir pažeistas nagų odeles.

SHTN2245_CMC_OPNNaudojimas. Nakčiai užtepkite ant nagų bei odelių ir įtrinkite.

Nagų odelių kremas su abrikosų aliejumi

Ši stipriai veikianti nagų odelių priežiūros priemonė skirta šiurkščioms, įtrūkusioms ir šerpetojančioms odelėms gydyti. Kremas giliai įsiskverbia ir drėkina, minkština bei lygina rūpesčių keliančias odeles.

Naudojimas. Masažuojamaisiais judesiai tepkite ant nagų bei odelių.

Priemonė nagų odelėms greitai šalinti „Instant Cuticle Remover“

Gelis suminkština suragėjusias nagų odeles per 15s. Naujos kartos formulė, praturtina alavijo bei ramunėlių ekstraktais, leidžia greitai ir neskausmingai pašalinti nagų odeles. Naudojant reguliariai nagų odelės tampa minkštos ir švelnios.

Nagų odeles šalinantis kremas

Greitai suminkština nagų odeles, jos tampa minkštos ir elastingos.  Sudėtyje esantis simondsijų ir kivių ekstraktas turi antioksidacinių savybių, o kviečių baltymai odeles maitina ir atpalaiduoja.

nailcuticlecreamNaudojimas. Užtepkite ant odelių ploną kremo juostelę ir palaikykite 2 minutes. Specialiu įrankiu jas atstumkite ir nuplaukite šiltu vandeniu.

Rankų priežiūra

Rankų ir nagų odelių kremas “Nails&Cuticles Hand Cream”

Švelni ir glotni ranku oda, minkštos nagu odeles. Drėkinamasis kompleksas ir taukmedžio sviestas užtikrina rankų odos elastinguma ir drekinima iki 24 valandu. Oda atrodo švelni ir minkšta.

Nagų lakai

Nagų lakas “Extreme wear”

Silpniems nagams skirtas nagų lakas, su bio aktyviomis stiklo dalelėmis, suteikiančiomis nagui stiprią prieţiūrą ir išlaikantis tobulą manikiūrą iki 7 dienų.

ko2Nagų lakas “Diamond strength”

Ypatinga mikro deimantų dalelių formulė suteikia ypatingą apsaugą skilinėjantiems ir lūžinėjantiems nagams. Ilgai išlaiko puikų nagų lako padengimą ir pirminę, neišblunkančią spalvą.

Nagų lakas “Complete Salon Manicure”

Stiprina ir puoselėja nagų paviršių. Spalva išlieka tobula net iki 10 dienų.

Nagų lako pagrindas ir viršutinis sluoksnis

Ši nagų priežiūros priemonė, kurioje yra drėkinamųjų medžiagų, pantenolio ir provitamino B5, lygina bei stiprina nagų paviršių ir padeda nagų lakui ilgiau išlikti. Ilgiau panaudojus nagai taps stiprūs ir spindintys.

Nagų lako pagrindai558780_10151192282594398_22170424_n

Viršutinis nagų lako sluoksnis „Mega Shine”

Išsaugokite manikiūrą dailų net iki 10 dienų!
Viršutiniam sluoksniui skirtas ypatingos sudėties lakas, kuriame yra platinos mikrodalelių, tvirtai sukimba su nagų laku sudarydamas stiprų apsauginį sluoksnį ir neleidžia jam trupėti bei luptis.

Viršutinis nagų lako sluoksnis „Diamond Shine”

Viršutiniam sluoksniui skirtas ypatingos sudėties lakas, kuriame yra deimantų mikrodalelių, SHTN39199_DnGwDRPRsutvirtina nagų paviršių, įsiskverbia į nagų laką ir saugo jį neleisdamas jo spalvai išblukti bei suteikdamas nuostabų žvilgesį.

Nagų lako džioviklis Dry & Go Drops

Kartą išbandžius, be šios priemonės neapsieisite. Tai priemonė skatinanti greitą nagų lako džiūvimą. Apdžiovina per 60 s, o nagų lakas visiškai išdžiūna per 2 min.  Vitaminas E ir Jojobos aliejus minkština ir drėkina nagų odeles.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*