Atsukti laikrodį atgal ir atrodyti jauniau įmanoma!

youngTinkamos priemonės gali padėti atsukti laikrodį atgal! Tereikia žinoti nedideles paslaptis:

Užrieskite blakstienas

Išsitraukite savo seniai pamirštą blakstienų rietiklį. Ekspertų manymu, jei jums yra per 35-erius metus, turėtumėte naudoti blakstienų rietiklį. Su metais blakstienos retėja ir darosi tiesesnės. Riestos blakstienos optiškai didina akis ir suteikia veidui jaunatviškumo.

Naudokite vokų šešėlių pagrindą

Nieko nėra baisiau už nutekėjusius arba į raukšles subėgusius vokų šešėlius. Ir jokiu būdu netepkite vokų kremu prieš tepdamos šešėlius. Specialistai rekomenduoja „NYX “ akių šešėlių bazę.03fb1c2c1bb0a46379af8af7b95d9268

Naudokite rudą akių pieštuką

Turbūt visos iš mūsų naudojame juodą akių pieštuką/kontūrą nuo neatmenamų laikų. Metas šį įprotį pakeisti. Rudas pieštukas suteiks panašų ryškumą, bet bus ne toks kontrastingas. Kad akys atrodytų didesnės ir labiau atvertos, akių kampučiuose užrieskite kontūrą į viršų.

1383243047_61Nesukite nosies nuo blizgučių

Su metais oda tampa pilkesnė ir praranda sveiką spindesį, tad saikingas ir subtilus blizgėjimas optiškai pajaunins veidą, nes atspindės daugiau šviesos. Šampano spalvos šešėliai, ypač užtepti akių kampučiuose, kaipmat nubrauks keletą metų! Pabandykite Bourjois Intense Smoky Eye šešėlius.

Rinkitės ilginantį tušą

Metams bėgant blakstienos plonėja, tad atrodytų logiška, kad reikia rinktis storinantį tušą. Bet šiuo atveju logika yra kitokia. Specialistų teigimu, plonos blakstienos negali išlaikyti papildomo svorio, o storinantys tušai būtent tai ir suteikia. Ilginantis tušas, atvirkščiai, būna 84961b5bd20363a4534727dbb597c2b5lengvesnis, o ilgesnės blakstienos optiškai didina akis. Rekomenduojame nepakartojamą Collistar Infinito Mascara blakstienų tušą.

Kūno spalvos lūpos

Liūdna, bet su amžiumi lūpos plonėja, ypač viršutinė lūpa. Tokiu atveju geriausia rinktis lūpų dažų atspalvius, kurie pabrėžtų 208275f264625569b3a68befa724de33natūralią lūpų spalvą ir nebūtų per ryškūs. Rinkitės švelnius rusvus, rausvus ir kūno spalvos tonus. Ant viršaus užtepkite permatomo blizgesio – tai suteiks lūpoms putlumo. Collistar Vibrazione Di Colore lūpų dažai - puikus pasirinkimas.

Šviesink skruostus

Norėdamos atrodyti jauniau, išbandykite šviesius skaistalus ant skruostikaulių. Atspalvių kontrastas paryškins veido bruožus ir optiškai pajaunins veidą.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*