Specialistė pataria kaip atsikratyti celiulito visiems laikams

cellulitasKiekviena moteris vasarą nori atrodyti it Victoria’s Secret angelas. Deja, ne kiekviena savo išvaizda susirūpina iš anksto. Papilnėjusias šlaunis, tą nelemtą riebaliuką ant pilvo arba celiulitą pastebime kai atšilus orui, pavasarį, ieškome madingo ir seksualaus maudymosi kostiumėlio. Na ir kas, kad jis tobulai atrodo ant lieknos manekenės, o ant jūsų – kaip “negula” taip “negula”. Ką daryti? “Reikia susiimti ir pasirūpinti savo figūra bei sveikata”, – sako masažo centro “East Island” masažuotoja Teresa Lebed, kuri ne vienai moteriai padėjo atskiratyti kūną bjaurojančio celiulito.

T.Lebed “Grožio naujienoms” papasakojo kaip efektyviai ir neskausmingai atsikratyti celiulito. Didžiulę patirtį turinti masažuotoja tikino, kad apelsino žievelės odos atsikratyti įmanoma, tačiau reikės apsišarvuoti kantrybe. “Pačioms kantriausioms tikrai pavyks”, – tikina T.Lebed.

Koks efektyviausias būdas atsikratyti celiulito? Juk daugelis galvoja, kad tai x-wave-b-a2neįmanoma!

Šiuo metu dirbu su labai efektyvia naujove Lietuvoje ir pasaulyje – akustinių smūginių bangų aparatu. Tai neskausminga, saugi, efektyvi įvairioms celiulito stadijoms tinkama procedūra. Tai yra saugiausias ir sveikiausias riebalų pasišalinimo būdas. Procedūros metu masažuojamos įvairios kūno vietos pažeistos celiulito.

Kaip veikia akustinių smūginių bangų aparatas?

Smūginės bangos stimuliuoja mikrocirkuliaciją audiniuose bei audinių regeneracinius procesus. Akustinės bangos sukuria ir perduoda energiją į celiulito ar suglebimo pažeistus audinius.

Procedūros metu smūginė (akustinė) banga veikia kūno audinius iki 4-6 cm gylio. Akustinės bangos laikinai padidina membraninį pralaidumą nesuardant ląstelės vientisumo, taip skatindama susikaupusių skysčių ir riebalinių sankaupų pašalinimą. Po procedūros riebalinės ląstelės turinys lengvai praeina pro ląstelės sienelę ir pasišalina.

Kiek tokių procedūrų reikia, kad celiulitas visiškai išnyktų?

celluliteKonkrečią programą mes sudarome kiekvienam individualiai. Yra 4 celiulito stadijos ir priklausomai nuo stadijos reikia taikyti atitinkamą gydymo metodą.


I stadija – celiulitas (apelsino žievelė) matoma tik suspaudus ją.
Tokiu atveju tinka masažai, įvyniojimai, aparatinės metodikos.


II stadija – celiulito požymiai matomi stovint išnyksta atsigulus.
Tokiu atveju paprasto masažo efektyvumas mažas ir reikia aparatinių metodikų.


III stadija – celiulito požymiai matomi stovint ir gulint. Tai sunkesnė stadija ir dauguma aparatinių metodų paremtas vakuuminio masažo gydymo principas yra neveiksmingas arba mažai veiksmingas. Šiai stadijai tinkamiausias gydymo metodas būtų smūginės akustinės bangos terapija. Šis metodas dar dažnai vadinamas neoperacinė liposakcija, nes po gydymo iš riebalinių ląstelių pasišalina trigliceridai nepažeidžiant pačios ląstelės. Tiesiog sumažėja riebalinės ląstelės tūris to pasekoje matomas aiškus pagerėjimas po procedūros.


IV stadija – matomi grubūs, stambūs poodiniai mazgai stovint ir gulint.
Tokiu atveju tikslingas akustinės smūginės bangos metodas arba operacinis gydymas.

Tiesa, kai kuriems smūginių akustinių bangų terapija gali netikti. Pavyzdžiui, nėščiosioms, sergantiems diabetu, turintiems širdies stimuliatorių ir panašiai.

Po kurio laiko galima pamatyti pirmuosius rezultatus?

Iškart po procedūros oda būna paraudusi, tačiau tai greitai praeina. Standartinis procedūrų skaičius, kurį siūlome klientams yra šeši seansai, tačiau esant 3 ar 4 celiulito stadijai, procedūrų reikia daugiau.

Vis dėlto, efektas matomas jau po kelių procedūrų – sumažėja celiulito požymiai, sumažėja apimtys, oda tampa stangresnė. Dar tris mėnesius po paskutinės procedūros jaučiamas gerėjimas.

Smūginių akustinių bangų terapiją siūlome derinti su limfodrenažiniu masažu, tuomet efektas dar geresnis.

Ne paslaptis, kad tokios procedūros nemažai kainuoja. Ar yra būdų sumažinti celiulitą buitinėmis sąlygomis?

Būtent nuo to reiktų pradėti. Didžiausias celiulito sukėlėjas yra stresas, todėl būtina 1ea8f64b-41aa-4852-bcbf-10b3e7989f83_9sureguliuoti savo mintis, darbus ir buitį. Būtina gerti pakankamai vandens, kad pagerėtų medžiagų apykaita ir limfos tekėjimas. Žinoma, neapsieisite ir be sporto. Nors daugelis nemėgsta arba tingi sportuoti, fizinė veikla yra labai efektyvus būdas išjudinti vidinius odos sluoksnius.

Be kita ko, yra gausybė anticeliulitinių kremų. Daugelis mano, kad jie nepadeda, tačiau jie tikrai gelbėja gydant celiulitą. Žinoma, jeigu išsitepsime kremu ir gulėsime ant sofos valgydami karbonadą, efekto nebus. Tačiau derinant sportą, vandenį, anticeliulitinius kremus ir masažus – savo tikslą pasieksite.

fit-womanTaip pat padeda bet kokio tipo masažai. Siūlau skaitytojoms padaryti eksperimentą: porą savaičių kas vakarą masažuokite šlaunis, pilvą ar kitas celiulito sužalotas vietas rankomis arba masažuokliu ir stebėkite kaip kinta oda. Jeigu dar išgersite po du litrus vandens ir kas vakarą sąžiningai pasitepsite kremu nuo celiulito, tikrai nenusivilsite.

Reikia nepamiršti sveikos mitybos. Būtina atsikratyti žalingų įpročių – rūkymo ir alkoholio, nes jie yra didžiausi odos priešai.

Skamba sudėtingai, tačiau kova su celiulitu yra ilgas ir kantrybės reikalaujantis procesas. Šiais laikais, dėka mokslinių inovacijų, galime šį procesą pagreitinti smūginių akustinių bangų terapija.

Apsilankykite masažo salono East Island puslapyje ir išsirinkite sau tinkamiausią procedūrą.

Kvepalu-muge_du_794x140_GROZ_Nauj


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*