Keturi žingsniai tobulo pedikiūro link

laquer1-    Pasiruošimas

Visų pirma, labai svarbu, kad ant kojų pirštų nebūtų plaukelių. Jei jų yra – nusidepiliuokite vašku ar depiliatoriumi. Tuomet pamirkykite kojas šiltame vandenyje su mineralinėmis druskomis. Jei jų neturite, išsiversite ir su paprasa dušo žele – netikėta, tačiau specialistai teigia, kad ji veiksmingai minkština kojų odą. Po procedūros lengvai nušveiskite padus, kulnus ir kitas šiurkštesnes vietas pemza. Tik nebrūžinkite per stipriai, ypač jei odoje yra įbrėžimų, bėrimų ir pan. Tai gali sudirginti odą ir atverti kelius infekcijai. Atikusios procedūrą perliekite kojas švariu vandeniu, nusausinkite medvilniniu rankšluosčiu ir patepkite vandenilio peroksidu.

2-    Formos suteikimas

Kai pėdos jau sausos, patepkite nagų odeles specialiu aliejuku. Išbandykite IsaDora nagų 149486_originalodelių aliejų. Jis minkština ir drėkina odeles bei saugo sausus, lūžinėjančius nagus. Po 4 savaičių reguliaraus naudojimo nagai taps akivaizdžiai stipresni, lygesni ir tvirtesni.

Šis nagų ir odelių aliejus greitai įsigeria, dėlto paprasta naudoti dienos ar vakaro metu. Suminkštėjus odelėms, atstumkite jas specialiu pagaliuku. Patrumpinkite nagus dilde. Idealiausia – kuo trumpesni nagai. Stenkitės išlaikykiti natūralią jų formą, tik per daug neužapvalinkite kampų, nes šie turi savybę įaugti.

3-    Lakavimas

112110_originalTinkamas nagų lako pagrindas – manikiūro esmė. Jis išlygina nago paviršių, pagyvina spalvą, o ant viršaus užteptas spalvotas lakas ilgiau išsilaiko. Kosmetikos gamintoja Deborah siūlo BB nagų lako pagrindą, kuris idealiai sulygina nago paviršių, jį sutvirtina ir paruošia tolimesniam lakavimui. Viršutinis permatomo lako sluoksnis taip pat svarbus, nes sutvirtina pedikiūrą, o lakas greičiau džiūsta. Mums labai 120830_originalpatinka Sally Hansen Dries Instantly priemonė, skatinanti greitą nagų lako džiūvimą. Ji ne tik apsaugo nagų lako spalvą bei tvirtumą, bet ir išdžiovina nagų laką akimirksniu, tad nereikia laukti, kol galėsite autis batus ar šlepetes. Labai patogu!

4-    Tobulas atspalvis

Sally-HansenJeigu abejojate, niekada neprašausite pasirinkusios koralinį atspalvį. Mėlyni ir geltoni pustoniai vienodai gerai dera su visais odos atspalviais. Specialistai taip pat rekomenduoja bent šiek tiek derinti rankų ir kojų nagų spalvas – jos nebūtinai turi būti identiškos, bet geriausia, kad bent jau pustoniai derėtų.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*