Kaip išsirinkti tinkamiausią lūpų dažų spalvą?

563586_555727517828292_256390913_nParduotuvių lentynos lūžta nuo įvairiausių lūpų blizgesių, lūpdažių ir lūpų balzamų. Tad kaip žinoti, kuri spalva tinkamiausia jūsų veidui? Pateikiame garsaus vizažisto Troy Jensen patarimus kaip išsirinkti tinkamiausią lūpų dažų toną. Šis vizažistas rūpinasi tokių garsenybių kaip Kim Kardashian, Rachel Bilson ir Nicole Richi makiažu.

Šviesi oda

Jeigu jūsų oda šviesi, rinkitės klasikinę raudoną spalvą su mėlynais pustoniais kaip Gwyneth Paltrow.gwyneth paltrow red lips Mums labai patinka Bourjois Rouge edition lūpų dažai nr. 15. Jų sudėtyje yra ¼ blizgių pigmentų, todėl gaunama neįtikėtinai spindinti spalva. Komfortas ir drėkinimas: “ready to wear” tekstūra tiesiog ištirpsta ant lūpų ir drėkina jas 10 val.

Tamsi oda

Jeigu jūsų oda tamsesnė, jums pasisekė, nes tiks daugybė sodrių atspalvių. Kopijuokite Rihanną ir išbandykite slyvų atspalvį, kuris pagyvins jūsų veido 2012 Victoria's Secret Fashion Show - Pink Carpet Arrivalsspalvą. Rekomenduojame Rimmel Moisture Renew lūpų dažus 330 Slone’s Plum. Šis lūpdažis yra ne tik sodrios spalvos, bet ir yra praturtintas vitaminu A, C ir E, kurie tobulai drėkina bei maitina švelnią lūpų odą.

Rausva oda

Jei oda rausvo alyvinio atspalvio, pagyvinkite ją spindinčiomis “nude”jessica-biel spalvomis. Jos suteiks lūpoms putlumo ir išryškins bruožus. Svarbu pasirinkti atspalvį, vienu tonu tamsesnį nei natūrali lūpų spalva. Semkitės įkvėpimo ir Holivudo aktorės Jessicos Biel, kuri niekuomet neprašauna pasirinkdama “nude” atspalvius. Išmėginkite IsaDora Jelly Kiss lūpų dažus 63 Biscotti. Tai naujo tipo lūpų dažai su “žele” tekstūra. Jelly Kiss maitina jūsų lūpas ir išlaiko jas švelnias bei putlias dėka aktyvių drėkinančių sudedamųjų dalių: persikų sėklų aliejus – minkština, abrikosų sėklų aliejus – maitina, migdolų aliejus – drėkina ir regeneruoja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*