Septyni būdai padėsiantys pedikiūrą išlaikyti ilgiau

french-pedicurePaprašykite pedikiūro specialistės, kad prieš tepdama spalvoto lako sluoksnius padengtų nagų galiukus permatomu laku. Ekspertai teigia, kad šitaip spalva išsilaiko ypač ilgai. Čia puikiai tiks Sally Hansen Xtreme Wear bespalvis nagų lakas. Šis silpniems nagams skirtas nagų lakas saugo bei stiprina nagus ir padeda išlaikyti tobulą manikiūrą iki 7 dienų.83695_original

Kol pedikiūras dar “šviežias”, stenkitės nesiauti uždarų batų. Jei tik yra galimybė, šlepetės per pirštą (vadinamieji “flipflopai”) būtų idealus variantas.

Neskubėkite. Jau po penkiolikos minučių gali atrodyti, kad lakas visiškai išdžiūvęs, bet tiesa ta, kad kartais tam prireikia net kelių valandų. Tad stenkitės pedikiūrą darytis laisvesniu metu, kad turėtumėte 101198_originalpakankamai laiko leisti lakui išdžiūti. Tačiau, jei tikrai neturi laiko ir labai skubate, kosmetinėje būtinai turėkite nagų lako džioviklį. Sally Hansen Dry and Go drops nagų lako džioviklis palengvins laukimą. Šis stebuklingas skystis nagų laką pilnai išdžiovina vos per 2 minutes!

Po pedikiūro nebėkite tiesiu taikymu į pirtį, jogos treniruotę ar paplūdimį. Bet kokia staigi temperaturų kaita nagučiams tikrai nepridės grožio. Atidėkite tokius malonumus kitai dienai.

Kasdien naudokite nagų odelių aliejuką – jis suminkštins ir sudrėkins odą, o manikiūras 84103_originalatrodys “šviežesnis” ir ilgiau išliks. Niekas net neįtars, kad pas pedikiūro specialistę lankėtės prieš dvi savaites. Pabandykite Sally Hansen vitaminizuotą nagų odelių aliejų. Jis maitina ir stiprina nagų odeles bei pačius nagus. Sudėtyje esantis eterinių aliejų kompleksas, abrikosų branduolių dalelės, alavijai ir pantenolis stiprina sausas ir pažeistas nagų odeles.

Kartą per savaitę padenkite nagus permatomu laku. Šitaip spalvotas lakas ilgiau išliks nenutrupėjęs, o nagai blizgės tarsi ką tik iš salono.

Ką daryti, jei grįžusi namo staiga pastebite, kad kažkur susigadinote nagą? Nieko baisaus. Pamirkykite pirštą nagų lako valiklyje ir švelniais priglauskite prie sugadintos vietos. Lako paviršius išsilygins, o jums beliks užtepti permatomo lako sluoksnį, ir kitą kartą atidžiau saugoti pėdutes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*