Penki paprasti triukai kaip atrodyti jaunesnei

kate-winslet-anti-agingPasirodo, bent trumpam atsukti laikrodį atgal nėra taip jau sunku. Ypač jei žinote šias paprastas gudrybes.

Atverkite akis

Dramatiškam įvaizdžiui Kate Winslet (37 m.) pasirinko paryškinti tik viršutinius akių vokus ir blakstienas. Ryškus kontūras ar tušas ant apatinio voko gali sustiprinti pajuodusių paakių įspūdį ir optiškai sumažinti akis. Nebijokite “metališkų” spalvų, bet rinkitės šiltus tonus- auksinius, rožinius, persikinius. Šiltos spalvos suteiks spindesio ir gaivumo visam veidui. Venkite sidabrinių ir pilkų atspalvių – jie suteiks priešingą efektą.milla-jovovich-anti-aging

Nebijokite spindėti

Daugelis moterų nežino, kad paryškinti skruostikauliai optiškai veikia tarsi odos tempimo procedūra. Jie suteikia veidui švytėjimo ir išryškina akis. Milos Jovovič (37 m.) žvilgesys – lengvas ir subtilus. Šviesiai odai geriausiai rinktis rausvus, o tamsesnei – bronzinius atspalvius. Bourjois Maxi Delight bronzinanti pudra – idealus pasirinkimas.

Užpildykite antakius

anna-paquin-anti-agingMūsų plaukai su amžiumi plonėja, tad vešlūs ir ryškūs antakiai yra tarsi jaunystės simbolis. Annos Paquin (31 m.) antakiai natūraliai stori, tačiau vistiek pravartu juos užpildyti biriais šešėliais. Rinkitės atspalvį artimą antakių spalvai. Tik nemėginkite šešėliais keisti antakių formos – tokie eksperimentai dažnai atrodo tiesiog juokingai.

Naudokite šiltus atspalviusjessica-lange-anti-aging

Šios gudrybės esmė – naudojantis bronziniais atspalviais “sušildyti” odą. Legendinės aktorės Jessicos Lange (64 m.) visažistė bronzantu perbraukė jos kaktą, nosį ir skruostus, o skruostikaulius paryškino net dviem sluoksniais – dėl to veidas tapo skulptūriškas ir išraiškingas. Specialistai rekomenduoja Max Factor Bronzing Powder įdegio atspalvį suteikiančią pudrą. Prie tokio makiažo labai tiks rudas akių kontūras – veidas atrodys dar šiltesnis. Pabandykite IsaDora rudos spalvos akių vokų apvadą Colorful. Jo puiki, lengvai dengianti, komfortiška formulė ir teptuko forma užtikrina precizižką tikslumą bei leidžia varijuoti nuo itin plonos linijos iki plačių, ryškių kontūrų. Galima tepti ant bazės ar ant šešėlių.

jane-levy-anti-aging

Išmėginkite kažką rožinio

Ryškūs lūpų dažai jaunina, ypač rožinių tonų. Jie suteikia odai gaivumo. Jane Levy (23 m.) gali pasigirti puikia oda, tačiau jei jūsų oda blanki ir papilkėjusi, rožinis lūpdažis yra puikus sprendimas. Deborah Shine Creator lūpų dažai Starlight Pink suteiks jūsų veidui jaunatviškumo. Keletas potepių – ir praktiškai nieko daugiau nebereikia, kad atrodytumėte puikiai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*