Naujieji Katy Perry kvepalai – maištingas meno kūrinys

Katy-Perry-Killer-Queen-Feature“Kai aš kūriau aromatą ,,KILLER QUEEN“, buvau įkvėpta stiprios, savimi pasitikinčios moters, ir tai yra ko aš tikėjaus – šis aromatas yra kažkas, kas iš išlaisvina energiją slypinčią Jūsų viduje”, – taip savo naujausius kvepalus pristato popžvaigždė Katy Perry.

Žaismingas ir drąsus, Katy Perry nevaldomas meniškas požiūris laužo nusistovėjusias kvapų taisykles! Tokį pat netradicinį požiūrį dainininkė pasirinko ir kurdama kvepalų “Killer Queen” buteliuką, kuris nepaliks abejingų. Stulbinantis ryškiai raudonas buteliukas yra rubino formos, o jo viršūnė papuošta auksiniais ornamentais. Tai tarsi karališkasis skeptras inkrustuotas didžiuliu rubinu. Juk prabangos niekada nebūna per Katy-Perry-Killer-Queendaug!

Nors kvepalai sukurti moterims, Katy Perry pabrėžė, kad jais gali kvepintis bet kas, kuris turi vidinio šarmo ir nori jį paskleisti aplink save.

“Killer Queen” yra meno kūrinys, kuriame telpa laukinių uogų, prinokusių slyvų, bergamočių, jazminų, pačiulių, kašmyro ir saldžios karamelės akordai.

Beje, įspūdingą Katy Perry kvepalų “Killer Queen” reklamą sukūrė garsus vaizdo klipų režisierius Jonas Akerlundas. Reklamoje dainininkė atrodo it tikra karalienė, pasipuošusi baltu peruku ir kūną veržiančiu korsetu. Būtent čia atsiskleidžia tikrasis Katy charakteris ir atlikėja išsipančioja iš ją varžančių, drabužių, aplinkinių, pareigų ir etiketo. Malonaus žiūrėjimo!

 


1 Comments on this post

  1. Jonas Akerlundas

    tania / Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*