Žavios vestuvinių manikiūrų naujovės

wedding styleTurbūt jau seniai nebegalvojate, kad nagai vestuvėms gali būti papuošti tik prancūzišku manikiūru. Klasikinių spalvų era praėjo! Paskaitykime, ką pataria grožio specialistai modernioms nuotaikoms.

Dizainas “Rožinis grožis“

Labai gerai dera prie mergaitiškų suknelių su nėriniais. Taip pat galite derinti prie savo puokštės – spalvų žaismas tikrai atrodys išskirtinai.Pretty-in-pink

Kodėl mums patinka šis įvaizdis? Ogi todėl, kad jis moteriškas, subtilus, o blizgučiai puikiai atrodys nuotraukose.

Kaip tai pasidaryti? Nulakuokite nagus dviem sluoksniais švelniai rožinio Sally Hansen Xtreme Wear lako, leiskite jam nudžiūti. Ant viršaus užtepkite sluoksnį stambių rožinių blizgučių. Jei norite daugiau blizgesio – negailėkite lako sluoksnių.

Dizainas “Perlų karalienė”

Puikiai derės prie šiugždančios baltos suknelės su perlų motyvais. Taip pat gražiai atrodys senovinio stiliaus vestuvių puotoje.

Kodėl mums patinka šis įvaizdis? Paryškina pirštų grakštumą ir atrodo elegantiškai.

Kaip tai susikurti? Ant įprasto prancūziško manikiūro su specialiais nagų klijais priklijuokite mažyčių perliukų.

Dizainas “Taškiukų manija”

Labai tiks prie 50-tųjų stiliaus suknelės ir raudonų lūpų.

Kodėl mums patinka šis įvaizdis? Jis mielas, smagus ir traukia dėmesį- ko gi daugiau reikia nuotakai?

Kaip jį susikurti? Nulakuokite nagus dviems sluoksniais ryškiai raudono lako. Ant viršaus užtepkite mažų baltų taškiukų- tam puikiai tiks dantų krapštukas arba plona plunksnelė. Užtvirtinkite permatomu nagų laku.

Dizainas “Auksinė mergaitė”

Tiks prie paprastos klasikinės suknelės arba auksinio ir kreminio vestuvinio sari.

Kodėl mums patinka šis įvaizdis? Atrodo pritrenkiančiai, traukia dėmesį, ir puikiai žiūrisi nuotraukose.

Kaip tai susikurti? Galima gaišti laiką bandant tai pasidaryti pačiai, arba galima tiesiog pasinaudoti priklijuojamais nagų dekoravimo blizgučiais, karoliukais ar kristaliukais, kurių galite rasti daugelyje kosmetikos parduotuvių. Šiam manikiūrui puikiai pasitarnaus Lumene Natural Code 3D Glitter nagų lakas su auksu žėrinčiais blizgučiais.

Dizainas “Ornamentai”

Puikiai tiks prie elegantiškos ir paprastos satino suknelės su lengvu žvilgesiu.

Kodėl mums patinka šis įvaizdis? Subtilus ir elegantiškas – baltas pagrindas yra tarsi drobė eksperimentavimui su ornamentais.

Kaip tai susikurti? Nulakuokite nagus dviem sluoksniais žvilgaus balto lako. Tuomet pasikvieskite draugę ir paprašykite kruopščiai plunksnele nupiešti ant nagų gėlių motyvų ornamentus. Manikiūrą galite užbaigti blizgučiais ar nagų deimančiukais.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*