Penki patarimai siekiančioms nepriekaištingos odos

4eb35230b6b157ccc130110c3e3737a1Mes jau žinome, kad per dieną reikia išgerti aštuonias stiklines vandens, naudoti apsaugą nuo saulės, ir laikytis grožio režimo. Čia mes pateiksime penkis patarimus, kurių galbūt dar nesate girdėjusios arba jie tiesiog pamirštami.

Pirmas patarimas: keiskite pagalvės užvalkalus.

Ne paslaptis, kad miegodamos sukaistame, prakaituojame, seilėjamės ir panašiai, kad ir kaip nepatraukliai tai skambėtų. Visa tai keliauja tiesiai ant mūsų pagalvės, o nuo pagalvės – ant odos. Tad plaukite užvalkalus bent kartą per savaitę, o geriausia – kasdien, nes jie yra tiesiog ideali terpė bakterijoms ir nešvarumams. Taip pat kasnakt prieš miegą išverskite pagalvės užvalkalą – pamatysite, kad odos būklė tikrai pagerės.

Antras patarimas: išnaudokite dušo garuscomfortzone_hg-serge-guerand-overhead-shower-with-woman_730x411

Garai yra viena iš veido odos grožio paslapčių. Jie atveria poras, o karštis skatina kraujo pritekėjimą į odos paviršių – šitaip oda greičiau regeneruojasi. Prieš eidamos į dušą, atsukite karštą vandenį ir uždarykite vonios duris kelioms minutėms. Štai ir susikūrėte savo nuosavą garų kambarį! Prauskitės kaip įprastai. Kartojant šią procedūrą reguliariai, oda pradės spindėti iš vidaus.

Trečias patarimas: ilgiau plaukite veidą

672Dauguma moterų nuolat skuba. Tas pats vyksta ir plaunant veidą – reta užtrunkame ilgiau nei minutę. Bet pabandykite pratęsti šį laiką – šitaip odos valiklis spės geriau įsigerti, oda atsigaus, o masažuojamieji judesiai suaktyvins kraujotaką. Negana to, būsite užtikrintos, kad oda tikrai švari.

Ketvirtas patarimas: nelieskite veido

Jūs liečiate veidą dažniau nei pačios tai pastebite. Tačiau nepamirškite, kad ant jūsų rankų nuolat yra bakterijų, ir liečiant veidą jos iškart patenka ant veido odos. O tai sukelia odos problemas.

Žinoma, nustoti liesti veidą yra sunku, nes tai natūralus įprotis, o kartais ir neišvengiamas – mes kasomės, čiaudant prisidengiame veidą, patraukiame nuo veido plaukų sruogas, triname skaudančias vietas ir t.t. Tačiau kiek įmanoma, stenkitės vengti liesti veidą. Ir nepamirškite dažnai plauti arba antibakterinėmis servetėlėmis valyti rankas.Natural-ways-to-get-Beautiful-Hair

Penktas patarimas: švarūs plaukai

Plaukai gali turėti įtakos spuogų atsiradimui, ypač jei turite kirpčiukus. Natūralūs plaukuose esantys riebalai, liesdami veidą, gali užkimšti poras. Sprendimo būdai yra du – pirma, stenkitės kuo dažniau nešioti plaukus surištus, kad neliestų veido, o antra – naudokite kokybiškas plaukų priemones, ir stenkitės, kad plaukai visada būtų švarūs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*