Rudenį pasitikime ryškiomis lūpomis

LIPSRyškios vasaros spalvos padarė įtaką ir makiažo tendencijoms, tad artėjant rudeniui, dizaineriai siūlo kosmetinėje palikti ryškias spalvas. Kuo daugiau ryškių spalvų – tuo geriau!

Ryškūs šešėliai atrodo puikiai, bet ryškių lūpų nepralenks niekas. Daugybė dizainerių demonstruoja šią tendenciją and podiumų – nuo Giles iki Missoni.

Kokią spalvą rinktis?

Rožinė spalva buvo pati populiariausia antpodiumų – mums ypač patinka IsaDora Jelly Kiss lūpų dažai 53 Pink Parfait. Tai naujo tipo 81368_originallūpų dažai su “žele” tekstūra. Kreminiai lūpų dažai suteikia perregimą žvilgią spalvą jūsų lūpoms. Jelly Kiss maitina jūsų lūpas ir išlaiko jas švelnias bei putlias dėka aktyvių drėkinančių sudedamųjų dalių: persikų sėklų aliejus – minkština, abrikosų sėklų aliejus – maitina, migdolų aliejus – drėkina ir regeneruoja.

90414_originalRaudona spalva niekada neišeis iš mados, o dizaineris Tom Ford sukūrė atspalvį, kurį jūs tiesiog privalote išmėginti. Rinkitės Bourjois Rouge Edition lūpų dažus Nr. 10. Lūpdažio sudėtyje yra ¼ blizgių pigmentų, todėl gaunama neįtikėtinai spindinti spalva. Komfortas ir drėkinimas bei “ready to wear” tekstūra tiesiog ištirpsta ant lūpų. Drėkina jas net 10 valandų.

Ir galiausiai – oranžinė spalva. Kai kurias ši spalva gal ir atbaido, bet mes primygtinai 102510_originalrekomenduojame ją išbandyti. Manhattan Perfect Creamy & Care lūpų dažai 34 yra tokios nuostabios oranžinės spalvos, kuriai jūs tiesiog neatsispirsite. Taip pat ir dangiškai dažų tekstūrai. Šis Manhattan lūpdažis ne tik drėkina, minkština lūpas, bet ir suteikia jos putlumo ir nuostabaus spindėsio. Sudėtyje yra medžiagų, apsaugančių lūpas nuo žalingų spindulių poveikio, tad puikiai tiks vasaros metu.

112022_originalTačiau lūpų dažai nėra vienintelis variantas – visiems sezonams puikiai tiks ir lūpų blizgesiai. Tarsi ir pamiršti, bet vistiek nepamainomi lūpų blizgiai suteikia viską vienu metu – spalvą, švytėjimą, drėkinimą. Taip, galbūt jie ir greičiau nusivalo bei reikalauja dažnesnio atnaujinimo, bet tikrai yra to verti. Siūlome išbandyti Lumene Raspberry Miracle pieštukinį lūpų blizgį. Tai 4 privalumai viename stebuklingame produkte: lūpų pieštukas, lūpų dažai, lūpų blizgesys ir lūpų balzamas. Blizgesys yra automatinis, todėl nereikia drožti. O stebuklingieji ingredientai – arktinių aviečių aliejus puoselėja lūpas, aliejai ir polimerai suteikia spindesio. Be parabenų.

89046_original

Bourjois taip pat siūlo nuostabų lūpų blizgesį 3D Max. Jis išlieka net iki 8 valandų, todėl nereikės jaudintis dėl to, kaip atrodo jūsų lūpos. Blizgis yra su granatų ekstraktu, o granatų ekstrakte esančios vaisių rūgštys maitina, drėkina lūpas, suteikia joms apimties. Rezultatas – vizualiai putlesnės lūpos.

108598_originalSuskirdusioms lūpoms puikiai tiks IsaDora drėkinamasis blizgesys. Jis maitina bei drėkina sausas ir šerpetojančias lūpas. Drėkinantis lūpų blizgesys švelnina lūpas, suteikia lygumo. Gali būti naudojamas ant lūpų dažų. Skaidri formulė gali būti naudojama lūpų “gydymui” dieną ir naktį. Sudėtyje yra aktyviųjų ingredientų: jojoba aliejus – minkština, drėkina, taukmedžio sviestas – gydanti priežiūra sausoms, šerpetojančioms lūpoms, vitaminai C ir E – antioksidantai apsaugantys nuo žalojančio aplinkos poveikio ir senėjimo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*