Išsirink tinkamiausią makiažo pagrindą

beautyParduotuvėse galite rasti šimtus fantastiškų makiažo bazių, bet prieš leidžiantis į detales, svarbu pabrėžti, kad tobulam pagrindui reikia tobulos odos, tad prieš renkantis pagrindą, “susipažinkite” su savo oda.

-       Išsiaiškinkite, kokio tipo yra Jūsų oda – riebi, sausa, normali ar mišri.

-       Nuvalykite odą tinkamu toniku ir patepkite lengvu drėkikliu.

-       Gerai ištyrinėkite makiažo rinką prieš pirkdamos produktą.

Pateikiame geriausiai vertinamus makiažo pagrindus, kuriuos galėsite rasti bet kurioje kosmetikos parduotuvėje.

Rimmel Stay Matte100486_original

Kontroliuoja natūralų blizgesį iki 12 valandų – oda liks gaivi ir matinė.

Sudėtyje esančios ramunėlės ramina, agurkai valo, medvilnė padeda kontroliuoti blizgesį. Be talko, aliejų, parabenų ir kvapiųjų medžiagų.

Maybelline “Fit me”

13660425Šis makiažo pagrindas apsaugo nuo saulės (SPF 18) ir turi pigmentų, kurie idealiai prisitaiko prie odos. Jokių aliejų, jokio vaško- tobula riebiai odai! Galite įsigyti tris šios linijos priemones- makiažo pagrindą, kompaktinę pudrą ir maskuoklį.

Max Factor 3 in 1 Face FinityMax-Factor-Facefinity-3in1-All-Day-Flawless-Foundation

Šis pagrindas dar geriau apsaugo nuo saulės (SPF 20) ir išsilaiko visą dieną. Kiti privalumai- puikus padengimas ir maskavimas- tarsi trys priemonės vienoje.

Rimmel Match Perfection

104350_original

Atnaujintas Rimmel makiažo pagrindas MATCH PERFECTION naujos kartos makiažo pagrindas su pažangia SMART – TONE technologija;

  • tobulai prisitaikantis makiažo pagrindas;
  • apsauga nuo saulės SPF 18;
  • visiškai paslepia trūkumus;
  • išlieka visą dieną.

L’oreal “Lumi Magique”2b0d10a88c256152721f0199605b79f3

Apsauga nuo saulės- SPF 18. Labai lengva tekstūra, užtikrinanti odos kvėpavimą. Papilkėjusi ir pavargusi oda akimirksniu atsigauna. Deja, nelabai tinkama riebios odos savininkėms, nes oda greitai pradeda blizgėti.

Deborah 24 Ore Perfect

101438_originalTrejopo poveikio ilgai išliekanti priemonė, pagaminta augaliniu pagrindu. Ji mažina poras, drėkina, minkština odą ir suteikia jai elastingumo. 24Ore Perfect makiažo pagrindas sukuria nematomą sluoksnį, kuris akimirksniu išlygina odos paviršių. Lengvai ir lygiai pasiskirsto ant odos, oda natūraliai tampa matinė.

Make Up For Ever Face & Body

„Face and Body Liquid Make Up“ ‒ lengvos, gaivios ir tirpiai malonios tekstūros gelis.106078_original

Jis išlygina veidą ir sudaro ploną pudros sluoksnį ant odos, todėl ji atrodo labai natūraliai. Priemonė ilgai išlieka ir yra atspari vandeniui , tinka naudoti ir kūnui. Rekomenduojama visų tipų odai, lengva jos tekstūra ypač tinka brandžiai ir probleminei odai.

Naudojimas: prieš naudojant buteliuką gerai suplakti ir paskirstyti priemonę pirštais ar teptuku. Leisti nudžiūti. Intensyvesniam maskavimui tepti priemonę keletą kartų. Dermatologiškai patikrinta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*