Grožio laboratorija: plaukų aliejai

hairPlaukų aliejukai išpopuliarėjo devintajame dešimtmetyje. Šiais laikais aliejai ne tik švelnina plaukus – jie drėkina ir gydo. Negana to, saugo nuo karščio, sutramdo garbanas ir suteikia spindesio. Tačiau kaip išsirinkti tinkamą aliejuką? Juk šių priemonių parduotuvių lentynose galima rasti kone šimtus. Pateikiame keletą, mūsų nuomone, pačių geriausių plaukų aliejų.

COLLISTAR SUBLIME DROPS

Viename ypatingame produkte, kuris sukurtas pasitelkus ypač pažangius Collistar 2b93bc6642cce14325a9b5c3030b7763tyrimus, apjungtos 5 skirtingos, penkeriopai veikiančios priemonės. Sublime Drops sudaro išskirtinis 5 aukščiausios rūšies augalinių aliejų ir vitamino E mišinys ir šis produktas puikiai išlaiko visų tipų plaukus sveikus ir gražius. Dėl ypatingos sudėties ir maitinamojo poveikio produktas, kuris lengvai absorbuojamas, puikiai įsiterpia į plauko skaidulas, jo nesunkina, daro švelnų, lengvą ir žvilgantį. Švelnaus kvapo, papildytą gintaro, apelsinų ir vanilės eteriniais aliejais produktą labai malonu naudoti.
Turint konkretų poreikį, naudojimo būdą galima derinti pagal plaukų tipą ir naudojimo tikslą.

5 aukščiausios rūšies eteriniai aliejai: akai uogų aliejus, arganų aliejus, pasiflorų aliejus, saulėgrąžų aliejus, aliejinių moringų aliejus.

Penkeriopas poveikis: teikia žvilgesio, maitina, apsaugo, atstato struktūrą, neleidžia šiauštis.

5 skirtingi naudojimo būdai:

1. Prieš plaunant šampūnu įtrinti sausus plaukus, kad priemonė juos pamaitintų ir atstatytų pažeistą struktūrą.

2. Išplovus šampūnu įtrinti drėgnus, rankšluosčiu nusausintus plaukus, norint, kad jie būtų švelnūs ir žvilgėtų, saugant nuo išorės poveikio ir kad nesišiauštų veikiami drėgmės, būtų lengviau tvarkomi, o šukuosena ilgiau išsilaikytų.

3. Sušukuotus sausus plaukus padengti šia priemone, kad jie dar labiau žvilgėtų.

4. Tarp plovimų trinti šia priemone sausus plaukus, norint atgaivinti jų spindesį, suteikti švelnumo ir padaryti lengviau sutvarkomus.

5. Naudoti lankantis baseine, kad plaukų negadintų chloras.

c2c6482a2f35d3014cc003a0cd9130d7SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC BONACURE OIL MIRACLE LIGHT FINISHING TREATMENT

Aliejus švelniems, normaliems plaukams. Lengvas aliejus plaukams su prabangiu marula aliejumi, akimirksniu suteikia plaukams prabangaus spindesio ir minkštumo jų neapsunkinant. Nauja, sutirštinta formulė, įsisavinusi botaninių aliejų geriausias savybes, neapsunkina plaukų. Lengvai ir tolygiai pasiskirsto, akimirksniu įsigeria į plaukus suteikdama lengvą švytėjimą ir elastingumą. Žirnio dydžio priemonės kiekį lengvai paskirstyti ant drėgnų plaukų.

MOROCCAN TREATMENT OILMoroccanoil-Treatmen5518D9-22

Užtenka žirnio dydžio priemonės – ji puikiai įsigeria į plauką, nepalieka lipnaus ir riebaus sluoksnio. Veiksmingai švelnina plaukus, padeda išsaugoti spalvą, maitina. Kvepia nuostabiai. Dešimt balų.

fad4d1bf6c7734426cf127a5b0e70664COLLISTAR EXTRA-LIGHT LIQUID CRYSTALS

Blizgesio teikiantis aliejus plaukams.

Blizgesio teikiantis skystis „Collistar“ – tobulas, kai reikia, kad plaukai greitai įgautų įspūdingą spindesį. Padengia plaukus nematoma plėvele, kuri ne tik teikia žvilgesio, bet ir saugo bei švelnina plaukus. Jie tampa lengvai šukuojami.

KERASTASE REFLECTION RICHE101006_original

Balintų arba sruogomis dažytų jautrių plaukų žvilgesio suteikinatis aliejus. Mikro-emulsija lengvai įsiskverbia į plaukų skaidulas. Plaukai tampa švelnūs ir lankstūs kaip šilkas, saugo nuo drėgmės poveikio. Suteikia gundantį švytinčios prizmės efektą. Plaukai intensyviai drėkinami.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*