Natūralus makiažas pagal Pippą Middleton

pippa middletonHercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton įrodė, kad galima atrodyti pritrenkiančiai ir be tonos makiažo.

P. Middleton jau seniai garsėja savo nepriekaištingu skoniu ir viešuose renginiuose visuomet atrodo žavingai. Ne išimtis ir garsūs sporto renginiai – neseniai praūžusiame Wimbledono teniso turnyre ji ir vėl džiugino publiką puikia išvaizda.

Pippa atrodė labai gaiviai – lengvas makiažo pagrindas ir permatomas lūpų blizgesys. Kiek stebinantis vaizdas, ypač turint omenyje, kad mergina paprastai neina iš namų blakstienų neparyškinusi keliais tušo sluoksniais, o veido nepadengusi storu sluoksniu pudros ir skaistalų. Puikus pokytis – smagu ją matyti tokią gaivią ir atsipalaidavusią.

111854_originalJei norite atrodyti kaip Pippa, sudėtinga nebus – tereikės lengvos tekstūros skystos pudros (ji padės sukurti išbaigtą įvaizdį), tušo ir švelniai  rusvos ar rausvos spalvos lūpų blizgesio.

Išbandykite Lumene CC Colour Correcting makiažo kremą. Tai unikalus produktas. Itin lengva tekstūra, maksimalus maskavimas. Idealiai padengia odą, maskuoja netolygumus: dėmeles, raudonį, pavargusią odą. Rezultatas – semi-matinė, skaisti ir lygi oda.

136751896493176Lumene Sensitive Touch Easy Wash blakstienų tušas padės sukurti kerinčių, tačiau natūraliai pariestų blakstienų įspūdį. Tai specialiai jautrioms akims sukurtas blakstienų tušas. Tinka nešiojančioms kontaktinius lęšius. Jį itin lengva nuvalyti, todėl nedirginamos akys ir jautri paakių oda. Unikalios formos šepetėlis idealiai atskiria blakstienas. Sudėtyje yra mėlynių sėklų aliejaus, keramidų, kurie puoselėja blakstienas.

Bourjois akių šešėliai Intense padės sukurti švytinčių akių efektą ir optiškai sumažins patamsėjusius paakius. Intensyvi spalva 4816e2c658aa9dfe_New-Bourjois-Intense-Extract-Eyeshadow-shades.previewišsilaiko iki 16 valandų! Šešėliai, kurių sudėtyje 87% mineralinių pigmentų, padengia 2 kartus geriau nei klasikiniai šešėliai. Be parabenų, kvapiklių, tinka nešiojančioms kontaktinius lęšius.

Natūralų makiažą padės užbaigti Lumene Raspberry Miracle pieštukinis lūpų blizgis. Jis ne tik skaniai kvepia, bet ir saugo švelnią lūpų odą.

Štai ir viskas!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*