Tark sudie pajuodusiems paakiams!

MakeupAtrodo, viską darai teisingai – ir vandens geri pakankamai, ir miegi kaip kūdikis, bet pažvelgusi į veidrodį matai tik juodus ratilus aplink akis.

Tamsūs paakiai gali būti įgimti arba rodyti tam tikras sveikatos problemas. Vis dėlto, ši problema kankina ir visiškai sveikus žmones. Šiuo atveju būtina pasirūpinti tinkamu paakių kremu. Jaunesnėms moterims siūlome išbandyti Lumene Arctic Aqua113518_original paakių kremą visiems odos tipams, 20+ amžiui. ARCTIC AQUA linijos produktų pagrindinė sudedamoji dalis – itin grynas ir švarus Arktinio šaltinio vanduo, kuris puikiai drėkina odą. Šis giliai drėkinantis paakių kremas puikiai drėkina jautrią ir ploną paakių odą, mažina patinimą ir tamsius ratilus. Arktinis šaltinio vanduo ir unikali LUMENE technologija suriša drėgmę odos ląstelėse. Be parabenų, mineralinių aliejų ir formaldehido.

Vyresnio amžiaus moterims derėtų išbandyti skaistinamąjį paakių kremą Lumene Vitamin C+ SPF6. Daugeliui moterų gyvenimo tarpsnis nuo 25 iki 40 metų – tai laikotarpis, kai viskas nutinka vienu metu. Darbas, šeima, draugai, artimieji, pomėgiai – visi šie svarbūs dalykai ne tik daug duoda, bet ir daug reikalauja. Odos būklė visada priklauso nuo mūsų dvasios ir kūno būklės – nelengva 24 valandas per dieną išlaikyti ramybę.

23960_original

VITAMIN C+ odos priežiūros linija skirta veiklių moterų odai. Produktų sudėtyje yra itin daug odą skaitinančio vitamino C, natūralių antioksidantų, augalinių komponentų, gerinančių odos drėgmės balansą. Arktinių tekšių sėklų aliejus saugo nuo neigiamo laisvųjų radikalų poveikio.

Skaistinamasis dieninis paakių kremas Lumene Vitamin C+ SPF6 saugo ir skaistina odą. Sudėtyje esančiame arktinių tekšių sėklų aliejuje gausu natūralių antioksidantų, kurie skaistina, stiprina odą, saugo ją nuo žalingo išorės ir vidaus veiksnių poveikio, neleidžia atsirasti pirmiesiems senėjimo požymiams. Sudėtyje yra UVA/UVB spindulių filtras SPF 6. Visiems odos tipams. 85% natūralus.

Pasirūpinus tinkamu paakių kremu galima sumažinti paburkimus ir juodulius aplink akis. O štai dabar reikėtų pagalvoti apie paakių maskavimą. Štai keli patarimai, kaip paslėpti tamsius paakius:

1-    Tepk maskuoklį, kai veidą jau padengei makiažo pagrindu.

Įprasta maskuoklį tepti prieš tepant veidą skysta pudra, bet darant tai atvirkštine tvarka prireiks mažiau maskuoklio, nes daug probleminių vietų jau būsi paslėpusi pudra.

2-    Kruopščiai rinkis maskuoklio spalvą

Rinkis tokį maskuoklį, kurio pustoniai būtų priešingi paakių spalvos pustoniams. Daugumai 94550_originalmoterų tinka oranžinės variacijos – persikų, koralų ar lašišos spalvos. Ekspertai pataria vengti geltonų tonų, nes tokiu atveju paakiai atrodys pilki. Arba dar blogiau – geltonai spalvai susimaišius su paakių mėlynumu, neretai išgaunamas nepageidaujamas žalias atspalvis. Pabandyk Rimmel Match Perfection maskuojamąjį kremą, kuris puikiai prisitaiko prie natūralios odos spalvos, nepriekaištingai maskuoja nuovargio žymes, pašviesina paakių zoną. Mėlynieji safyrai suteikia odai ypatingos gaivos pojūtį, o deguonimi prisotintas kompleksas leidžia odai lengvai kvėpuoti.

3-    Jei paakiai patinę, rinkis tamsesnį maskuoklį

Visos žinome, kad tamsios spalvos optiškai mažina, o šviesios – didina. Tad ir paakiai, patepti šviesiu maskuokliu, atrodys dar labiau patinę, o štai padengti tamsesniu – priešingai – optiškai susilygins su oda. Remiantis šia taisykle, šviesesnis maskuoklis puikiai tinka, kai paakiai yra įdubę.

4-    Naudok maskuoklį tik tada, kai tikrai reikia

Kai kalbama apie maskavimą, labai svarbus saikas. Jei maskavimo priemone ištepsi visus paakius, nežiūrėdama, kurios vietos yra labiausiai probleminės, jos gali tik dar labiau išryškėti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*