Kaip dažytis einant į pokalbį dėl darbo?

job interview makeupSužavėk savo (būsimą) bosą/-ę pasinaudodama profesionalų patarimais apie tinkamiausias makiažo priemones.

Naujo darbo paieška ir darbo pokalbiai yra nemenkas išbandymas ir visad kelia didesnį ar mažesnį stresą. O ką jau kalbėti apie dilemas, kokį kostiumėlį apsirengti, kaip susišukuoti ir kaip pasidažyti. Pamėginsime jums bent šiek tiek palengvinti gyvenimą ir papasakoti, koks makiažas ir kokios priemonės tinkamiausios – pasinaudojusios mūsų patarimais niekada neprašausite.

Akys

Profesionalai teigia, kad matiniai, šviesūs, neutralūs ir žemės atspalviai yra geriausias pasirinkimas. Stenkitės vengti blizgių šešėlių ar lūpų dažų, nes jie nukreips dėmesį net nuo įspūdingiausio gyvenimo aprašymo. Akių kontūrui pabrėžti rinkitės tradicinę juodą ar rudą spalvas, ir netepkite per storos linijos. Taip pat patartina vengti spalvotų ir ryškių kontūro spalvų. Spindinti auksinė ar ryški mėlyna puikiai atrodo šokių aikštelėje, bet šitaip pasirodžiusios darbo pokalbyje galite sudaryti būsimam darbdaviui klaidingą įspūdį.

EyeShaPal_50_open

Puikiai darbo pokalbiui tiks ši Isadora šešėlių paletė – idealiai suderintos spalvos puikiai tinka dienos ar vakaro makiažui. Sudėtyje gausu pigmentų, ilgai išlieka ir lengva paskirstyti, retušuoti. Viduje yra veidrodėlis ir dvipusis teptukas, todėl idealu ir lengva naudoti.

Lūpos

Lūpoms paryškinti ekspertai taip pat rekomenduoja nepersistengti – visiškai užteks balzamo su spalva arba lengvo “nude” ar rausvo atspalvio lūpų dažų. Tam labai tiks kreminis ir drėkinantis kaip lūpų balzamas naujasis Deborah Milano GLOSY STICK. Jis ištirpsta ant lūpų suteikdamas  nepakartojamą komforto pojūtį ir nepaprastą spindesį.

GlossyStick_01 GlossyStick_02Haliurono rūgštis ir natūralaus kalogeno gamybą skatinantis kompleksas  suteikia lūpoms putlumo ir lygumo.Be to, paprasta naudoti – nereikia drožti, pakanka pasukti.

Kaip minėta aukščiau, lūpų blizgesio geriausia vengti – jis nepadeda sukurti profesionalaus įvaizdžio.

Nagų lakas

Profesionalai laikosi vieningos nuomonės – nuosaikumas reikalingas ir darantis manikiūrą. Būsimo darbdavio tikrai nesužavėsite madingomis neoninėmis ar kitomis ryškiomis spalvomis, įmantriais ornamentais ar priklijuojamais nagais. Išlikite subtili – rausva, rusva spalva arba prancūziškas manikiūras atrodys tvarkingai, neatkreips bereikalingo dėmesio ir leis darbdaviui koncentruotis ties jūsų profesinėmis savybėmis. Idealus variantas- nagų pasaulio naujiena – BB nagų lako pagrindas. Ne paprastas nagų lakas, o tikras BB pagrindas

5inm1applicationBB nail application

Jis paslepia nagų spalvos netolygumus ir suvienodina spalvą, suteikia nagams artimą odos spalvai atspalvį. Ypatinga sudėtis:  augalinės kilmės silicis ir bambuko ekstraktas išlygina paviršių ir kietina nagą, karnauba vaškas gerina padengimo savybes, paslepia netolygumus, žėrutis - labai mažos mineralų dalelės turi užpildančių ir šviesą atspindinčių savybių, vitaminai – maitinantis poveikis.

O jeigu aš kandidatuoju į kūrybinę poziciją?

Darbų ir darbdavių būna įvairių. Žinoma, kad siekiant gauti su kūryba susijusias pareigas, taisyklės tampa ne tokios griežtos. Drąsiai galima eksperimentuoti su spalvomis, tačiau svarbu išlikti skoningai. Ryškios lūpos ir nuosaikus akių makiažas – puikus derinys.

8112454225_34c5ed79c6_bRedaktorės atradimas:

Aptikau, štai tokį kandidatavimo į kūrybinį darbą stiliaus pavyzdį blog’e: http://www.notdressedaslamb.com

K10584

Čia drąsiai galima pasirinkti ryškesnes lūpas ar įdomios spalvos nagų laką, pavyzdžiui kaip šis gelinio efekto Collistar lakas.

Sėkmės svajonių darbo paieškose!

Jei turite minčių, pastebėjimų ar klausimų rašykite grozionaujienos@gmail.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*