14 grožio patarimų prieš vestuves

Vintage-4th-July-Bride Vestuvių planavimas – streso kupinas procesas. Bet mes pasirengę jums padėti! Kas bebūtumėte– nuotaka, pamergė ar tiesiog viešnia – šie keturiolika patarimų padės atrodyti puikiai.

1-    Atsikratykite priešvestuvinio streso

Prieš vestuves skirkite laiko atsipalaidavimui (to tikrai prireiks!). 90 minučių SPA centre ir jums tikrai negrės nuotakos-siaubūnės sindromas. Puikių pasiūlymų rasite čia: http://sau.lt/east-island-paslaugos

2-    Atsisakykite druskos

Per didelis druskos kiekis skatina organizmą kaupti vandenį, tad galite atrodysi patinusi. Bent porą savaičių iki didžiosios dienos, apribokite druskos vartojimą.

3-    Įdekite be saulės

26120 Magic Drops rinkinys

Jei planuojate vestuvėms pasipuošti dirbtiniu įdegiu, padarykite tai bent dvi dienas pries šventę – šitaip įdegis geriau įsigers ir atrodys natūraliau. Taip pat išvengsite pavojaus, kad “švieži” potėpiai nudažys suknelę. Natūralų ir tolygų įdegį jums užtikrins Collistar „MAGIC DROPS“ : savaiminio įdegio priemonė, kurią rasite didžiosiose kosmetikos parduotuvėse. Pakaks tik kelių lašų ir mažiau nei per valandą oda įgaus tobulo įdegio atspalvį!

4-    Apsauga nuo saulės – būtina

P110_KOL-EX-SUNTAN-LOTION-SPF20-200ML

Jei vestuvės vyksta vasarą, o tuo labiau – lauke, apsauginis kremas nuo saulės tiesiog būtinas. Juk nenorite dienos pabaigoje atrodyti kaip virtas vėžys. Išbandykite “Kolastyna” firmos apsauginį losjoną nuo saulės. Jo patobulintos aktyvios sudedamosios dalys ir UVA / UVB apsauginiai filtrai užtikrina aukšto lygio odos apsaugą nuo saulės spindulių ir nudegimo.

5-    Pasitikėkite profesionalais

Būtinai samdykitės profesionalius makiažo ir šukuosenų meistrus. Nusipelnėte atrodyti geriausiai, kaip tik įmanoma! Būtų puikų, jei savaitę prieš šventę pasidarytumėte bandomąjį makiažą – didžiosios dienos rytą bus mažiau nerimo.

6-    Būkite ištikima sau

Vestuvės – tikrai ne pats tinkamiausias metas išmėginti tą ryškiai žydrą kontūro pieštuką, kurio taip seniai norėjote. Būkite savimi- tik geresne versija. Rinkitės klasiką ir natūralumą- šitaip niekada neprašausite.

7-    Nepadauginkite skaistalų

CREAM_BLUSH_TEXTURE_01 Nude velvet

Naudokite subtilius pastelinius skaistalus. Patikėkite- tokią dieną ir taip būsite natūraliai įraudusi. Idealiai tiks Borjois kreminiai skaistalai – ant odos tirpstanti tekstūra natūraliai padengia odą. Rezultatas – gaivūs, šilkiniai skruostai.

8-    Naudokite vandeniui atsparius produktus

Atsarga gėdos nedaro…

9-    Rinkitės ilgai išliekančias makiažo priemones

Vestuvių nuotraukos – visam gyvenimui, tad turite pasirūpinti, kad makiažas ilgai laikytųsi ir nereiktų bėgti  jo kas valandą atnaujinti. Juk šventė paprastai trunka ilgai, ir mažiausiainorisi rūpintis nusitrynusiu lūpdažiu.

71067 mist-and-fix_P00030

Makiažą išlaikyti ilgai padės ir tobula Make Up For Ever priemonė “Mix&Fist”, dėl jos galite pasikonsultuoti ir su jums makiažą darysiančiu specialistu. Šio makiažo fiksatoriaus lengva ir maloni dulksna padengia odą besvore nematoma plėvele, užfiksuoja makiažą ir neleidžia jam nusitrinti. Ji suteikia makiažui ir odai ilgalaikę apsaugą nuo neigiamų išorės veiksnių (taršos, temperatūros svyravimų ir kt.) ir sudaro bespalvį nematomą sluoksnį iš aktyvių drėkinamųjų ingredientų. Profesionalūs visažistai naudoja „Mist & Fix“ per filmavimus ir fotosesijas makiažui užfiksuoti, kad nereikėtų nuolat jo taisyti.

10- Tegu lūpos būna šviesios

Rausva ar „nude“ spalva bus idealiausias pasirinkimas. Ir vis dėl tos pačios priežasties – ryškų raudoną lūpdažį reikia dažnai atnaujinti ir baimintis valgant ar geriant.

FotoPerlas Nuotaka - 001 copia copia

Blog’o redaktorės parinktas ir atliktas makiažas vestuvių fotosesijai:

Fotosesijai parinkau tokį makiažą, kuris man atrodo stilingiausias vestuvių dieną šį sezoną. Paslaptingos pelenų rožės atspalvio akys, antakiai, sakantys, kad esi tikra dėl savo apsisprendimo, šviesios lūpos, tačiau tokio atspalvio prie kurio tiesiog traukte traukia pabučiuoti ir bendras įspūdis, dėl kurio jaunikis tiesiog nesitvers kailyje, kad tik greičiau galėtų ištarti “TAIP”.

(Daugiau nuotraukų iš fotosesijos ir apie ją kitame straipsnyje)

Foto: Fotoperlas.lt

Wedding dress – www.noiva.lt
Makeup – Ieva Dex (kosmetika: Make Up For Ever)
Hair – Mantas Paražinskas

11- Turėkite su savimi makiažo priemonių

HD POWDER GWP GENERIC 1_A4 printing type_00004653

Naktis ilga, tad tikrai norėsite pasipudruoti nosytę. Čia ypač pasitarnaus  Make Up For Ever „HD Powder“ – unikali, labai smulki, vieno universalus atspalvio pudra, ji naudojama norint suteikti odai ypatingo skaistumo. Ši priemonė sudaro pagrindą ir teikia matinį atspalvį nekeisdama natūralių veido linijų. Sudėtyje yra mineralinių silicio miltelių, bet nėra talko, todėl ji nesausina odos. Universali skaidri spalva tinka visų atspalvių odai. „HD Powder“ galima naudoti vieną arba tepti ant makiažo pagrindo sluoksnio. Be to, šia priemone niekaip neišsitepliosite baltos suknelės. Išbandę, suprasite kodėl :)

12- Naikinkite blizgesį

Turėkite su savimi riebalus ir prakaitą sugeriančių servetėlių- jų tikrai prireiks po šokių. Juk nesinori vaikščioti blizgančiu veidu.

13- Venkite ryškaus lako

K10501

Savo didžiajai dienai rinkitės klasikinius subtilius atspalvius. Venkite ornamentų ir kitų puošybos elementų, kurie tiesiog be reikalo blaškys dėmesį. Idealiai tiktų prancūžiškas manikiūras su Collistar gelinio efekto laku.

14- Neplaukite plaukų

Neplaukite galvos vestuvių dieną – šitaip šukuosena išliks ilgiau. Galite papurkšti šaktis sausu šampūnu- jis pukiai sugeria riebalus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*