5 didžiausios makiažo klaidos

makeup_mistakes_to_avoid_lips

Kiekviena savimi besirūpinanti moteris privalo žinoti, kokių makiažo klaidų reikėtų vengti. Pasitikrink ar tu jų nedarai!

HigPerFou_04_closed

KLAIDA Nr. 1: Netinkamo tono pudros naudojimas

Skysta pudra nėra skirta įdegio efektui sukurti. Tam reikėtų naudoti bronzines pudras. Skysta pudra turėtų sulyginti odos spalvą, paslėpti veido trūkumus, padaryti taip, kad oda atrodytų gaivi ir skaisti. Būtent todėl reikėtų rinktis tokią skystą pudrą, kuri atitinka odos spalvą. Kad išsirinktum tinkamiausią atspalvį, pudrą reikėtų bandyti ne ant rankos, o ant žandukų.

K21094

KLAIDA Nr. 2: Pudros tepimas ant sausos odos

Jei tavo oda sausa, pudra tik išryškins sausiausias vietas, o veidas atrodys lyg dėmėtas. Kad tokių dėmių nebūtų, reikėtų reguliariai drėkinti odą kokybišku kremu ar naudoti drėkinančias veido kaukes. Rekomenduojame išbandyti intensyvų drėkinamąjį veido cremą Collistar GOLD. Ypatinga kremo formulė stimuliuoja odos fiziologinius procesus, užtikrinančius optimalų odos drėkinimą.  Auksinė (GOLD) šio kremo versija praturtinta prabangiomis koloidinio aukso dalelėmis, kurios išskirtinai jaunina odą ir turi antioksidacinių savybių. Sudėtyje esančios ypatingos perlų dalelės atspindi šviesą, sukurdamos natūraliai švytinčios ir nepriekaištingos veido odos efektą.

Bourjois Lip Pencil Countour 11 Enjoleuse

KLAIDA Nr. 3: Mėginimas paputlinti lūpas už jų kraštų

Tikriausiai esi mačiusi, o galbūt net ir pati bandžiusi pasiputlinti lūpas, brėždama liniją pieštuku virš pačių lūpų. Vienas netikslus brūkštelėjimas ir rezultatas – juokingas. Kad taip nebūtų, stenkis lūpų liniją ryškinti ties jos kraštais, o ne už jų. Naudok tokio paties atspalvio lūpų pieštuką kaip ir tavo lūpdažis. Pieštuką švelniai retušuok į lūpų vidų, kad nusivalius lūpdažiui neliktum su ryškia linija aplink burną.

img-thing

Jei nori putlinti lūpas, gali pasinaudoti dar viena gudrybe: lūpų liniją ir porą milimetrų virš jos tepk baltais šešėliais, o tada dažykis blizgiu ar lūpdažiu. Balta linija bus labai natūrali, o lūpos optiškai atrodys putlesnės. Tam puikiai tiks Make Up For Ever Star powder.

1137_ColShaEyeBroGel_43-280x280

KLAIDA Nr. 4: Per didelis antakių išpešiojimas arba antakių ignoravimas

Gražios formos ir tinkamo ryškumo antakiai visuomet pabrėžia moters grožį. Antakiai viena svarbiausių veido dalių, išreiškiančių žmogaus nuotaiką. Žaidžiant su antakių spalvomis galima išgauti įvairių įvaizdžių. Pavyzdžiui, jei nori būti švelnesnė, rinkis šviesesnį rudą atspalvį, jei nori atrodyti fatališka, griežta ar dalykiška, rinkis tamsesnį rudą ar pilką atspalvį. Antakius verta prižiūrėti, tačiau labai svarbu neišpešioti per daug, nes jie gali ir nebeataugti. Antakius stenkis tvarkyti pas profesionalą, o juos pasiryškinti gali ir namuose su  Isadora Color & Shape Eyebrow Gel fiksuojančia ir spalvą suteikiančia priemone.

A293_A4 printing type_00008393

KLAIDA Nr. 5: Visa šešėlių paletė ant akių

Jei turi šešėlių pakuotę, kurioje yra kelios spalvos, tai dar nereiškia, kad reikia visas šias spalvas panaudoti vienu metu. Rekomenduojama naudoti ne daugiau 3 atspalvių: vidutinio tamsumo ant akies voko, šviesiausią šalia antakių ir tamsiausią akių išoriniame kamputyje ar linijai palei blakstienas.

K13283

O kad šešėliai gerai laikytųsi, būtinai naudok Collistar „Eye Primer Long-lasting Fixer“ šešėlių pagrindą, kuris užtikrina visiškai tobulą makiažą. Su juo geriau išlieka akių šešėliai, jis išlygina ir sumažina trūkumus, neleidžia susidaryti negražioms raukšlelėms ir išlaiko spalvą ryškią.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*