Pavasario makiažo tendencijos pagal Make Up For Ever

Make Up For Ever šį pavasarį siūlo kiekvienai moteriai suspindėti ryškiomis spalvomis. Būtent šiuo tikslu parduotuvėse jau greitai pasirodys įelektrinta šešėlių paletė „TechniColor“.

V337_A4 printing type_00008392

Štai ką apie naują gaminį sako pati Make up forever prekės ženklo įkūrėja Dany Sanz:

„Aš norėjau sukurti  įelektrinantį grožį – tokį, kuriuo spindi kai kurios moterys. Jų kerintis ir tarsi magnetas traukiantis žavesys išlieka dar ilgai joms užvėrus duris. Mano vaizduotė sukūrė moterį, kuri traukia kiekvieno žvilgsnį. Jai praėjus pro šalį, visi nutyla. Šį pavasarį skiriu didelį dėmesį spalvai. Manau, kad nepaliaujamas geltonos spalvos spindesys turi nenugalimą jėgą. Ji sukuria žavesį, kuriam sunku atsispirti, ir sukelia geidulingumą“.

Šio sezono makiažo mados tendencijos

Šį sezoną mados ir dizaino pasaulyje karaliaus geltona spalva. Dany Sanz mėgsta šią linksmą saulės spalvą. Originali ir triumfuojanti geltona spalva yra jos 2013 m. pavasario kolekcijos akcentas. „TechniColor“ akių šešėliai paryškina grožį, jų spalva suteikia žvilgsniui žavesio ir daro jį nepamirštamą. Geltona spalva simbolizuoja šviesą ir energiją, ji pavasariui suteikia gyvybę ir sušildo šį metų laiką savo spinduliais. Geltona spalva reiškia nerūpestingumą ir juoką.

Kūrybingoji Dany Sanz kuria savo grožio idealą naudodama sodrias spalvas ir derina jas su šviesiais atspalviais. Ji siekia iš naujo nuspalvinti pasaulį ir suteikti jam naujovišką šiuolaikinį įvaizdį. Sodrūs atspalviai pagyvina makiažą, jis atrodo drąsus ir originalus. Avangardinių spalvų kosmetika “Make up for ever” po ilgos žiemos į kosmetikos pasaulį atneša visų laukiamo džiaugsmo ir gaivaus oro. Ji pristato „Technicolor“ spalvas.

Gaminys

Akių šešėlių paletę sudaro 8 ryškūs ir išraiškingi atspalviai – matiniai, blizgantys ir vaivorykštiniai. 5 spalvos: alyvinė, juoda, matinė balta, ruda ir žėrinti geltona, sudarančios “Make up for ever“ tradicinės kolekcijos pagrindą, tinka visiems. Jas papildo 3 spindinčios spalvos – žalsvai melsva, šviesiai žalia ir šio sezono lyderė geltona, kuri primena pavasarį žydinčius vėdrynus. Pastaroji išleista nedideliu kiekiu. Tai vyraujanti, labai sodri ir spindinti spalva. Ji skleidžia džiaugsmą ir jos energija kiekvienam žvilgsniui suteiks spindesio.

A293_A4 printing type_00008393

Švytintis mirgėjimas

Naudojant vieną patelės spalvą ar tepant sluoksniais kelis atspalvius galima sukurti ir natūralų, ir labai išraiškingą makiažą. Visi akių šešėliai yra minkšti, lengvai užtepami, juos paprasta sumaišyti, norint sukurti labai geidulingą žvilgsnį.

Makiažui užbaigti galima naudoti ryškias spalvas, pvz. geltoną. Ji padengia vokus permatomu sluoksniu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*