Ką apie tave išduoda nagų lako spalva?

Sally_Hansen_Complete_Manicure

Kokios spalvos šiandien tavo nagai? Gal raudoni? Rožiniai? O gal juodi? Ar žinojai, kad nagų lako spalva gali atskleisti tavo charakterio savybes? Sužinok, ką apie tave sako, tavo nagučiai.

Raudona red

Jei renkiesi raudoną nagų laką, esi fatališka, savimi pasitikinti ir drąsi. Mėgsti būti dėmesio centre ir valdyti situaciją. Raudona spalva tarsi šaukia “Pažiūrėk į mane”. Tai aistros ir ugnies simbolis.  Šią spalvą mėgstanti moteris vertina meilę ir aistrą.

pinkRyškiai rožinė

Jei tau patinka mėgstamiausia Paris Hilton nagų spalva, tai esi seksuali, drąsi, energinga ir prabangą mėgstanti mergina. Rožinė spalva siejama su moteriškumu ir leidžia atskleisti tavo charakterio prieskonius. Ryški rožinė reiškia, kad esi seksuali, atvira ir stipri asmenybė.

Šviesiai rožinėpink_light

Dažydama nagus šviesiai rožine spalva išreiški savo subtilumą, tikėtina, kad esi rami ir nenori išsiskirti. Be to, sieki atskleisti savo švelniąją pusę.

blackJuoda

Juodas nagų lakas simbolizuoja pasipriešinimą stereotipams. Tai nereiškia, kad tampi gote ar esi prislėgta, tai tiesiog rodo, kad kovoji prieš nusistovėjusias normas ir šiek tiek atskleidi tamsiąją savo asmenybės pusę.

Prancūziškas manikiūras french

Jei renkiesi prancūzišką manikiūrą, esi žavi, mėgstanti tvarką bei siekianti profesionalumo tam tikroje srityje. Mėgsti apsibrėžti savo tikslus ir jų siekti.

violetTamsiai violetinė spalva

Violetinė spalva yra brandi ir reikalaujanti pagarbos. Ši spalva simbolizuoja valdžią ir turtą. Joje persipina autoritetingumas su pasitikėjimu. Šią karališką spalvą renkasi sėkmingos moterys, žinančios savo vertę.

Oranžinėorange

Oranžinis nagų lakas sako, jog mėgsti atkreipti dėmesį į save arba tavo gyvenime vyksta pokyčiai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*