Svarbiausi nagų priežiūros patarimai

nails-       Tinkama dildė

Gera dildė yra labai svarbu. Trintis savaime sausina ir kenkia nagui, tad stenkitės naudoti stiklinę dildę ir visuomet braukite viena kryptimi.

-       Poliravimas

Venkite per dažno nagų poliravimo – taip, jie gražiai spindi, tačiau ilgainiui plonėja ir silpnėja.

-       Nagų aliejukas

Nagų aliejuko per daug nebūna. Naudokite jį ant paties nago ir ant odelių aplink jį. Aliejukai nepadarys nago stipresniu, bet jis taps lankstenis, tad ir atsparesnis aplinkos faktoriams.

-       Kantrybėnails-4

Nesitikėkite stebuklų per naktį – naudokite nagų priemones bent kelias savaites (tiek laiko reikia nagui visiškai užaugti).

-       Tesingas priemonių pašalinimas

Ar tai būtų nagų lakas, gelis, ar priklijuojami nagai – jų nuėmimas yra toks pats svarbus kaip ir uždėjimas. Būkite švelnios, nekubėkite, netraumuokite nagų, naudokite geras priemones.

-       Tvarkinga forma

Galite naudoti kokias norite priemones, bet nagai neatrodys gerai, jei bus netvarkingi, nevienodos formos. Pradėkite nuo to.

-       Nepūskite101198_original

Niekada nebandykite pūsdamos pagreitinti lako džiūvimo. Iš burnos sklindantis oras yra šiltas ir drėgnas, tad nesistebėkite, jei ant nagų susiradys lako burbuliukų. Geriau pakentėkite kelias minutes, kol lakas išdžius savaime arba išmėginkite nagų lako džioviklį, pavyzdžiui itin kokybišką Sally Hansen Dry And Go drops nagų lako džioviklį.

-       Nepersistenkite karpydamos nagų odeles

84103_originalTai gal ir atrodys gerai dieną ar dvi, bet odelės linkusios labai greitai ataugti. Negana to, padidėja infekcijos tikimybė. Geriau bandykite odeles tiesiog atstumti specialiu įrankiu ir būtinai naudokite nagų odelių aliejuką. Šiam atvejui puikiai tiks Sally Hansen vitaminizuotas aliejus nagų odelėms. Jis maitina ir stiprina nagų odeles bei pačius nagus. Sudėtyje esantis eterinių aliejų kompleksas, abrikosų branduolių dalelės, alavijai ir pantenolis stiprina sausas ir pažeistas nagų odeles.

-       Dirbtiniai nagai

84143_originalDidžiausia problema su dirbtiniais nagais yra ta, kad natūralus nagas nebegali kvepuoti. Keratinas turi gauti oro, kad sukietėtų. Štai kodėl nuėmus dirbtinius nagus, natūralūs kurį laiką būna silpnesni. Tačiau nagams atsigauti padės Sally Hansen Miracle Cure pažeistų nagų stipriklis. Ši greitai veikianti ypatinga nagų priežiūros priemonė, kurioje yra mikroelementų, užpildo įtrūkimus ir išsaugo nagų drėgmę. Nagai nustoja lūžinėti ir sluoksniuotis. Sudėtyje esantys baltymai ir antioksidantai turi stiprinamąjį poveikį.

-       Kad lakas išliktų ilgiau

Niekada netepkite nagų aliejais ar riebiais kremais pries manikiūrą – lakas prastai laikysis. Turėkite omeny, kad lakui reikia net 74 valandų, kad visiškai išdžiūtų, tad geriau nebandykite jokių buitinių greito džiovinimo gudrybių, nes rezultatas tikrai nenudžiugins.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*