Žiemos TOP‘ai: be kokių priemonių šią žiemą mano oda nebūtų ištvėrusi

Šaltasis sezonas moterims negailestingas dėl keleto priežasčių – visų pirma, bėganti nosis nepuošia nė vienos damos, o su sausomis lūpomis ir bučiniai ne tokie saldūs. Žymiai daugiau pastangų reikalauja ir žieminiai grožio ritualai – nuolat elektrinasi plaukai, lūpos sausėja, kad ir kokiu vazelinu jas belepintum, o veido oda bei kūnas tampa sausi ir perštintys. Su šiais žiemos iššūkiais susiduriu ir aš, todėl gana dažnai atnaujinu savo grožio produktų lentyną  naujomis odos priežiūros priemonėmis. Šį kartą mano taikiklyje atsidūrė vokiečių prekės ženklas „Sebamed“ ir jų specialiai sausos odos problemoms spręsti sukurti produktai – veido ir kūno prausiklis su alyvuogių aliejumi „Olive Face & Body Wash“ bei kūno pienelis sausai odai „Body Milk“.

Savo apžvalgą pradėsiu nuo produkto, kuris man patiko labiausiai. Tai matyti ir iš to, kad jau netrukus vaistinėje reikės ieškoti antro tokio buteliuko. Tai – veido ir kūno prausiklis su alyvuogių aliejumi. Mano grožio rutinai jis tapo nepakeičiamas jau vien todėl, kad prausiklį galima naudoti ir veidui. Kadangi užsispyrusiai ignoruoju bet kokius makiažo valiklius (visi iki šiol mėginti valikliai graužia akis arba „traukia“ odą), visada ypač kruopščiai atsirenku priemones veidui prausti. Šį „Sebamed“ prausiklį pamilau iš pirmo žvilsnio nes:

  • Jis negraužia akių (o patikėkite, rasti tokį veido prausiklį – tikras iššūkis)
  • Jo sudėtyje nėra muilų ir šarmų (vadinasi, jį tikrai galite drąsiai naudoti ne tik kūno, bet ir veido odos priežiūrai)
  • Prausiklis visiškai nesausino mano mišrios odos, kuri tam tikrose zonose ypač linkusi į išsausėjimą
  • Puikiai nuvalo visą makiažą, kad ir kiek daug jo naudočiau

olive-face-and-body-wash

Taigi, privalumų sąrašas išties nemenkas. O trūkumų? Bent jau kol kas, sunaudojusi beveik visą valiklio buteliuką, jokių trūkumų nepastebėjau. Mano oda nėra labai kaprizinga, tačiau manau, kad priemonė puikiai tiktų ir jautrios veidos priežiūrai būtent dėl puoselėjančios sudėties. Tad galiu drąsiai rekomenduoti šį prausiklį, net jei, kaip aš, naudosite jį ne tik veidui prausti, bet ir makiažui valyti.

Kitas mano radare atsidūręs produktas – kūno pienelis sausai odai „Body Milk“. Prisipažinsiu, kad neesu tokių produktų ekspertė. Kūno pienelius paprastai naudoju gana saikingai. Tiesiog mėgstu šiuo tuo sudrėkinti odą iš karto po vonios procedūrų ar depiliacijos. Šis pienelis man patiko dėl savo tekstūros. Jis nei per skystas, nei per šiltas, tirštos grietinėlės konsistencijos. Pienelio kvapas nėra pernelyg stiprus, malonus uoslei, tad juo pasitepusi kūną galėdavau drąsiai tęsti grožio procedūras ir nesibaiminti, kad priemonės kvapas susimaišys su mano mylimais kvepalais.

Visas pieneliui būtinas savybes šis „Sebamed“ produktas atliko be priekaištų – produktas labai greitai susigėrė į odą ir paliko malonų minkštumo, švelnumo pojūtį. Be to, jo sudėtis papildyta odai ypač naudingomis medžiagomis, tokiomis kaip vitaminas B5, simondsijų aliejus, sviestmedžio aliejus ir glicerinas. Taigi, jei ieškote produkto, tinkamo naudoti kas dieną, ir negąsdinančio konservantų ir kvepalų kiekiu sudėtyje, „Sebamed“ kūno pieneliu galite pasikliauti.

430129_4

Man patiko, kad šią priemonę galėjau naudoti kasdien be jokios baimės nualinti ir taip žiemą išsekusią odą, tad galiu tik pritarsi, kad kūno pienelis kartu su alyvuogių aliejaus kūno ir veido prausikliu man tapo išties nepakeičiamu žiemišku duetu. Šie produktai turėtų ypač patikti ir jautrios odos savininkėms, kurios dėl vienokių ar kitokių priežasčių netoleruoja daugelio panašios paskirties priemonių. Nei pienelis, nei prausiklis nesukėlė mano odai jokio diskomforto, tik malonų švaros ir švelnumo pojūtį, tad neabejoju, kad šiomis priemonėmis galite pasikliauti. Esu įsitikinusi, kad ant mano kosmetikos lentynos atsidurs dar ne vienas „Sebamed“ „Olive Face & Body Wash“ bei „Body Milk“ buteliukas, ypač prireikus ekstra pagalbos kovojant su išsausėjusia oda.

Jūsų,

Blogerė Agnija


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*