Kaip atskirti nepaprastą merginą?

Šiandien sutikau merginą…manau, būtų geriau ją vadinti moterimi. Ji nemato savęs tokios, kokia ji yra, tačiau aš matau.

Jos žodžiai gražūs ir gilūs. Ji nusprendė patirti nuotykį, ryžtis iššūkiui, kurio anksčiau dar niekada nebuvo išbandžiusi. Ji nujautė savo pagrindinį tikslą, tačiau liko atvira pasikeitimams ir leido keliui pačiams tiestis priešais jos kojas.

Kai ji kopė per aukščiausius kalnus, ji nebijojo užkalbinti nepažįstamųjų. Kaip dažnai žmonės vieni pro kitus praeina niekui nepasikeisdami. Per dažnai. Tačiau ji pastebi šalia esančius ir jų buvimą šalia laiko dovana, kurią su malonumu pasiima į savo pasaulį.

Ji pastabi ir atsargi. Prieš žengdama kitą žingsnį, ji leidžia sau viską apmąstyti. Net jei sprendimas ne visada jai suteikia malonumą, jis būna padarytas sąžiningai.

dawn-dust-evening-5192

Yra ir dar šis tas.

Jos juokas pilnas džiaugsmo, o ašaros kupinos gelmės. Jos žodžiai išmintingi. Būdama šalia kitų, ji suteikia jiems erdvės pojūtį. Tačiau tai nereiškia, kad ji negali šėlioti kaip maža mergaitė, tuo parodydama žmonėms: taip, aš esu tikra.

Vos nepamiršau paminėti, ji yra labai protinga. Neįtikėtinai protinga! Ji supranta žmones, supranta verslą ir visada įvertina riziką.

Tačiau vienas bruožas, trikdantis šią nuostabią, gražią asmenybę yra tas, kad ji negali priimti savęs tokios, kokia ji yra. Kai ji žiūri į veidrodį, dažnai pastebi tik išorę ir netrukus randa įvairiausių minusų. Kai ji ieško ryšio su kitais žmonėmis ir įsimyli, ji neprašo to paties iš kitų. Kai ji susiduria su gyvenimą keičiančiais jutimais ar įvykiais, ji vengia stabtelti ir suvokti, kad tai – jos kūrinys. Jai trūksta to, ko trūksta daugeliui iš mūsų – įžvalgumo sau, sugebėjimo pamatyti save ir priimti visas tas nuostabias dovanas, kurias galime sau padovanoti.

hearts-wallpaper

Vieną dieną (jaučiu, ji jau artėja) ji pastebės save. Ji supras, kad visi jos bruožai susijungia į vieną nepakartojamą paveikslą, taigi ji neprivalo gyventi kupina prieštaravimų, kurie kiekvieną minutę ją skaldo pusiau.

Vieną dieną aš skaitysiu visa tai ir suprasiu, kad nič nieko nereikia ieškoti išorėje, kad visa, ko man reikia, yra manyje ir ši nuostabi moteris mane lydi kiekviename žingsnyje.

parengta pagal elephantjournal.com

Niekas kitas nesuteikia moteriai tiek pasitikėjimo savo jėgomis ir galia aplinkiniams, kaip naujas aromatas! Jei trokštate pabrėžti savo tikrąją prigintį, Grožio Naujienos siūlo išmėginti ypač moterišką PLAYBOY „Play It Wild“ kvapą, kuriame tobulai dera saldžių mandarinų, kriaušių, gaivių rabarbarų ir sodraus gintaro kvapai. Naujame PLAYBOY rinkinyje taip pat rasite ir to paties aromato dušo želė.

w_playboy_7aw_wild_edt40sg250_bd_-ean-3614222667858


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*