5 paslaptys, kurias privalote įminti, jei trokštate išraiškingo žvilgsnio

Ar kada esate sutikusios moterį, kuri netrokštų didžiulių ir spindinčių akių? Akys – ne tik sielos veidrodis, moterys jas išnaudoja visiems žinomiems gundymo metodams. Be to, drėgnas ir švytintis žvilgsnis ar vienintelis mirktelėjimas ilgomis blakstienomis gali reikšti netgi paaukštinimą darbe. Tačiau ką daryti, jei motulė gamta pašykštėjo didelių iš išraiškingų akių? Taigi, pats metas plačiai atverti kosmetikos krepšelį ir išmokti keletą triukų, kurie jūsų akis akimirksniu pavers nenugalimomis konkurentėmis kitoms moterims.

Paslaptis Nr. 1: baltas akių apvadas

Jei negalite pasigirti akių dydžiu, baltas arba kūno spalvos akių pieštukas – jūsų kosmetiko krepšelio must-have. Apvesdamos akių vandens liniją baltu pieštuku jūs sukursite optinę apgaulę. Šviesi spalva vandens liniją pavers nepastebima ir ji atrodys taip, tarsi būtų jūsų akies dalis. Jei baltas pieštukas jums atrodo pernelyg akivaizdus triukas, tuomet naudokite kreminio arba persikinio atspalvio apvadą.

white-eyeliner-ways-how-to-use-secrets-tips-advices-and-best-white-eye-liners

Paslaptis Nr. 2: išraiškingos apatinės blakstienos

Tam, kad sukurtumėte dar didesnį efektą, prieš dažydamos apatines blakstienas tušu, paakius lengvai ištušuokite švytėjimo suteikiančiu maskuokliu. Taip ne tik pašalinsite nuo veido nuovargio žymes, bet ir sustiprinsite blakstienų tušo teikiamą efektą. Tiesa, jeigu baiminatės, kad blakstienų tušas išterlios visą paakių liniją, verčiau rinkitės vandeniui atsparią priemonę arba ant švytėjimo suteikiančio maskuoklio paskleiskite šiek tiek birios pudros.

zombie-makeup_base-and-under-lashes

Paslaptis Nr. 3: balti akių šešėliai

Seni geri žaidimai su šviesos atspindžiais niekada nenuvilia, jei kalba pasisuka apie akių makiažą. Vos vienas brūkštelėjimas sidabrinės arba baltos spalvos akių šešėliu vidiniame akies kamputyje gali padaryti stebuklus! Jei norite savo žvilgsnį paversti išties įspūdingu, naudokite du produktus, tarkime, šampano spalvos akių pieštuką (jis gali tapti puikia akių šešėlių baze) ir sidabrinio atspalvio birius akių šešėlius.

44473115040897216_egct3ent_c

Paslaptis Nr. 4: dirbtinės blakstienos

Taip ir manėme, kad pirma mintis, šovusi į galvą, skaitant šį patarimą – dirbtinės viršutinės blakstienos, tačiau šį kartą kalbame visai ne apie jas. Kodėl gi nepamėginus atskleisti viso jūsų apatinių blakstienų grožio? Tiesa, persistengti nevertėtų, geriau naudokite pavienius dirbtinių blakstienų kuokštelius ir klijuokite juos arčiau apatinių blakstienų centro. Taip žvilgsniui suteiksite naivumo ir moteriškumo.

new-bottom-false-lashes-by-red-cherry-300x203

Paslaptis Nr. 5: dvigubas akių apvadas

Šią paslaptį įvaldyti sunkiausia, tačiau tikrai verta! Nebijokite eksperimentuoti su akių apvadu ir žaiskite spalvomis bei linijomis. Jei kol kas nedrąsu suklysti, pirmiausiai išmokite paprasčiausią akis optiškai padidinantį triuką – viršutinį akių voką apveskite klasikiniu katės akies stiliumi, o išoriniuose akių kampučiuose paryškinkite katės akies „uodegėlę“ baltos spalvos pieštuku.

9b98892bb61242036469f244d427353e

Jei norite atsisveikinti su nematomomis blakstienomis ir sukurti neįtikėtiną kontrastą tarp švytinčios skaisčios odos ir juodų blakstienų, išmėginkite RIMMEL naujieną – „Volume Colourist“ blakstienų tušą. Šis tušas pagamintas su natūraliais dažikliais, gautais iš salonose esančios blakstienų tonavimo technologijos, kurie ne tik nedelsiant suteiks juodesnę nei juodą spalvą, tankumo pojūtį, bet ir atspalvį Jūsų natūralioms blakstienoms. A lygio šepetėlio pluoštas tankina ir ilgina kiekvieną blakstieną, todėl jūsų žvilgsnis akimirksniu taps išraiškingesnis!

rimmel-wonderfull-colourist-blakstieno-tudas


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*