Blogerė Agnija: kaip sutvarkyti antakius ir „atverti“ akis?

Antakiai – viena labiausiai nuvertintų veido dalių. Dažnai moterys žymiai daugiau dėmesio skiria akių vokams ir blakstienoms, tai matyti net iš kosmetikos produktų pasirinkimo. Tačiau toks aplaidumas – didelė klaida, nes dailiai sutvarkyti ir prižiūrėti antakiai gali nukreipti dėmesį nuo netobulo makiažo ir net pakeisti veido bruožus.

Asmeniškai aš labai apsidžiaugiau, perskaičiusi, kad vizažistai šiam sezonui rekomenduoja kuo natūralesnes antakių spalvas ir formas. Natūralūs tvarkingi antakiai man visada atrodė dailiau, nei ypač ryškūs ar, dar blogiau, tiesiog nupiešti.

Iki šiol antakius dažniausiai tvarkydavau paprastu rudu antakių pieštuku ir šepetėliu, tačiau visai neseniai išbandžiau sparčiai populiarėjančius antakių rinkinius. Pirmas toks mano rinkinys – Rimmel kompanijos „Brow This Way“ paletė.

Brows_this_way

Į šią paletę pirmiausiai atkreipiau dėmesį dėl to, kad pakuotėje be antakių vaško ir šešėlių yra dar ir du šepetėliai. Produktą iš karto galima imti ir naudoti, be to, kosmetinių šepetėlių niekada nebus per daug. Vienas šepetėlis kampinis, dvipusis, forma panašus į tokius, kokius naudojame akių pravedimui daryti. Viena jo pusė skirta antakių vaškui, kita – šešėliams. Kitas šepetėlis reikalingas antakių plaukeliams sušukuoti. Taip pat labai naudingas įrankis.

Brows_this_way2

Kai pirmą kartą į rankas paėmiau šią paletę, šiek tiek sutrikau, ką ir kada reikia daryti. Kad tai išsiaiškinčiau, užsukau į gamintojo puslapį. Kas jame rašoma apie „Brow This Way“ paletę?

  • Du lengvi žingsniai – užtepkite antakių vašką, kad pabrėžtumėte jų formą ir užfiksuotumėte plaukelius ir paryškinkite antakių spalvą šešėliais.
  • Rinkinyje rasite profesionalius šepetėlius ypač tiksliam antakių padengimui.
  • Ilgai išliekanti formulė neapkrauna antakių ir leidžia jaustis patogiai visą dieną.

Perskaičiusi, ką reikia daryti, ėmiausi darbo, sušukavau antakių plaukelius plaukelių augimo kryptimi, apvedžiau kontūrą antakių vašku, o patį antakį užpildžiau šešėliais. Išsirinkau vidutinio tamsumo paletę „Mid Brown“, tačiau šviesios blondinės ir tamsios brunetės gali rinktis ir kitus atspalvius – šviesiausią „Blonde“ arba tamsiausią „Dark Brown“.

„Mid Brown“ paletėje esančios spalvos man pasirodė pakankamai natūralios, tekstūra lengva, todėl rezultatu buvau patenkinta. Labiausiai patiko tai, kad priemonę lengva naudoti, todėl net ir atsisakius antakių pieštuko, jų padažymas su „Brow This Way“ neatima daug laiko, o antakiai atrodo tvarkingi ir labiau pastebimi.

as

Rekomenduočiau šį produktą toms merginoms, kurios vertina natūraliai atrodančias spalvas ir nori subtiliai pakoreguoti antakių formą. Man „Brow This Way“ paletė tiko ir patiko, todėl šiuo metu naudoju ją kasdien, o kadangi mėgstu paryškinti antakių formą ir suteikti veidui grakštumo, imuosi dar vieno makiažo triuko.

Kai antakiai jau suformuoti ir paryškinti, imu į rankas maždaug dviem tonais šviesesnį nei mano veido spalva maskuoklį. Kampiniu šepetėliu (tokios pat formos, kaip ir „Brow This Way“ rinkinyje esantys šepetėliai) užtepu maskuoklio virš antakio linkio ir po juo. Kai maskuoklis jau vietoje, išlyginu, kad nesimatytų jokių brūkšnių ir linijų. Taip įšviesinti antakiai atrodo dailesni, o antakio kaulas ryškesnis.

 

Jūsų,

Blogerė Agnija


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*