4 natūralūs makiažo valikliai, kurie slepiasi jūsų virtuvėje

Turbūt visos moterys yra bent kartą savo kosmetinėje aptikusios nemalonų siurprizą – pasibaigusį makiažo valiklį. Ne pats maloniausias jausmas, tiesa? Ypač po ilgos ir varginančios dienos, kuomet tik ir norisi kuo greičiau leisti savo odai pailsėti. Tačiau ar kada pagalvojote, jog jūsų virtuvėje slepiasi patys puikiausi makiažo valikliai? Šie 4 natūralus produktai ne tik nepriekaištingai nuvalys makiažą, bet ir privers jūsų odą švytėti!

  • Avokadas. Ideliai tinka akių makiažui valyti

Avokadų aliejus dažnai naudojamas makiažo valiklių sudėtyje. Kodėl tiesiog nepanaudojus avokado vaisiaus? Atpjaukite skiltelę avokado ir, švelniai ją spausdamos, valykite akių makiažą. Vitaminas E, kurio itin gausu avokaduose, efektyviai pamaitins jautrią akių srities odą ir apsaugos nuo sudirgimų.

  • Kokosų aliejus. Geriausias sausos odos draugas

Jei jūsų oda sausa, kokosų aliejus puikiai tiks valyti makiažą. Sušildykite šiek tiek kokosų aliejaus tarp delnų. Tuomet suskystėjusiu aliejumi masažuokite veidą, likučius nuvalykite vatos diskeliu, o  veidą dar kartą nuplaukite vandeniu. Džiaugsitės švaria bei sudrėkinta veido oda!

  • Pienas. Pasižymi nuostabiomis valomosiomis savybėmis

Visiškai nesvarbu, naudosite pieną, jogurtą ar kefyrą – visi šie produktai puikiai nuvalys odą. Pamirkykite vatos diskelį produkte ir švelniai šveiskite odą bei akis. Gerai nuplaukite odą ir džiaukitės nenusakomu jos švelnumu.

  • Agurkas. Puikiai tonizuoją ir atgaivina odą

Jei nuvalius makiažą vis dar nesijaučiate gaiviai, agurkas tikrai padės pajusti švaros gaivą! Užpilkite supjaustytus agurko gabalėlius šaltu vandeniu, pamirkykite jame vatos diskelį ir valykite veidą. Agurkas pašalins visus makiažo likučius, o dėl stipraus priešuždegiminio poveikio nuramins odą.

Švari oda visada žavi skaistumu ir natūraliu spindesiu, o ką daryti, kad galėtumėte tapti tikra vasaros princese? Siūlome išbandyti skaistinamąją priemonę „Manhattan Good to Glow“. Tai švelni makiažo priemonė su šviesą atspindinčiais pigmentais skaisčiam ir švytinčiam įvaizdžiui. Manhattan „Good to glow“ sukurta švelniai paryškinti veido ir dekoltė grožį, suteikti skaistumo ir subtilaus švytėjimo. Naudokite atskirai arba sumaišykite nedidelį kiekį priemonės su kremine pudra ir džiaukitės spindinčiu moteriškumu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*