Victoria’s Secret modelių triukai plaukams

Turbūt kiekviena, bent kartą išvydusi garsųjį Victoria’s Secret apatinių rūbelių kolekcijos pristatymą, giliai atsiduso – o, kad aš kada atrodyčiau kaip vienas tų „angelų“. Išties, pasirodymuose dalyvaujantys modeliai traukia ne tik priešingos lyties akį. Jas pavydžiai nulydi daugelio moterų žvilgsniai.

parengė Gražvilė Lukoševičiūtė

Visos žinome, jog liekni kūnai reikalauja subalansuotos mitybos ir sporto, na, o kaip susikurti tą seksualiąją banguotų plaukų šukuoseną, priversiančią atrodyti taip, lyg iš tikrųjų būtum ką tik nužengusi iš dangaus? Štai pagrindiniai žingsniai, paversiantys tave tikra dievaite.

Jeigu gamta pašykštėjo vešlių, ilgų plaukų, nereikia nusiminti. Puiki išeitis – prisegami plaukų tresai. Jų būna įvairiausių ilgių ir atspalvių, tad nesunkiai prisiderinsi sau labiausiai tinkančius. Jie atrodo taip natūraliai, kad niekas net neįtars, kad pusė plaukų yra ne tavo.

doutzen-kroes

Kaip bebūtų tavo tikri plaukai taip pat turi būti prižiūrėti, atrodyti sveiki ir žvilgantys. Todėl nevalia pamiršti kaukių ir aliejų plaukams. Bent kartą per savaitę palepink savo plaukučius natūraliais produktais, kuriuos lengvai rasi savo virtuvėje. Medus, grietinė ar alyvuogių aliejus – pasirinkimas platus, o efektą pajusi jau po kelių tokių procedūrų. Jeigu neturi laiko kaukių gamintis pati, Grožio naujienos rekomenduoja šio šaltojo sezono topą PHYTOKERATINE atstatomąjį serumą silpniems, pažeistiems plaukams.  Serumas specialiai sukurtas atstatyti pažeistus plaukus ir jų galiukus. Sudėtyje esantys šiklo peptidai ir braziliškos palmės aliejų kompleksas atstato šilkinį švelnumą ir žvilgesį.

Victorias_Secret_Fashion_Show_2014-2015_backstage5Phyto_PhytoKeratine_Reparative_Serum_for_Damaged_Ends_30ml_1366015115

Žinoma, be specialių, apimtį plaukams suteikiančių priemonių taip pat neapsieisi. Išplautus ir švelniai rankšluosčiu nusausintus (grubus plaukų trynimas rankšluosčiu priverčia juos šiauštis ir pažeidžia plauko struktūrą) plaukus patepk purumo suteikiančia priemone.

1469791_10152069007147173_295263042_n

Labai svarbus momentas – teisingas plaukų džiovinimas. Palenk galvą žemyn ir nukreipk į ją šilto oro srovę. Džiovinant plaukus svarbu nepamiršti ir šaknų. Jas puikiai pakelsi naudodama apvalų šepetį. Tai taip pat padės suteikti plaukams apimties. Na, o džiovinimą pabaik įjungdama „šalto oro“ rėžimą – taip suteiksi plaukams papildomo žvilgesio.

O dabar griebkis plaukų garbanojimo žnyplių. Plaukus suskirsčiusi sruogomis (nei per siauromis, nei per plačiomis), imkis garbanoti kiekvieną atskirai. Svarbiausia išgauti bangas, o ne garbanas, tad pradėk nuo plaukų vidurio ir suk pakankamai plačiai ir ne per tvirtai. Svarbiausia, kad plaukai kristų kuo lengviau ir natūraliau.

victoria-secret-cast9

Sugarbanojusi visas plaukų sruogas, palik plaukus atvėsti. Tada lengvai iššukuok garbanas šepečiu, kad šios virstų didelėmis bangomis.

Suteikti papildomos apimties padės plaukų, esančių pakaušyje,vėlimas. Suskirstyk plaukus į keletą sluoksnių ir kiekvieną iš jų lengvai šukomis pavelk prie šaknų. Vėliau toje vietoje plaukus atsargiai perbrauk šepečiu, kad neliktų aiškiai matomų vėlimo pėdsakų.

2015-Angels-Victoria-Secret-Fashion-Show

Jeigu tavo plaukai labai glotnūs ir iš patirties žinai, kad garbanos per keletą valandų išsileis, sutvirtink šukuoseną laku. Tačiau nepersistenk, kad plaukai nesuliptų. Juk visa įvaizdžio esmė yra atrodyti kuo natūraliau.

Na, štai – toks lengvai seksualus įvaizdis net ir didžiausiai drovuolei įkvėps daugiau pasitikėjimo savimi. O tada pirmyn užkariauti pasaulio!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*