Namuose pagaminamos odos priežiūros priemonės

Pripažinkime, mes visos turime tų problematiškų odos vietų.Tai gali būti pajuodę paakiai, išsiplėtusios poros, o gal turi išbertą nugarą ar kovoji su inkštirais Kad ir kas tai būtų, Grožio Naujienos pasiūlys, kaip šias problemas įveikti.205c2f6575e93c20160a9d5af107bc8f

Tamsūs paakiai – problema su kuria susiduriu kiekvieną rytą. Jau kelis mėnesius naudoju savo pasigamintą paakių gelį, kuris mane apsaugo nuo pandos akių. Jam pasigaminti, tereikia sumaišyti saldžiųjų migdolų aliejų ir aloe vera gelį. Pasitepu kiekvieną kartą, prieš eidama miegoti. Toms kurios neturi laiko ir noro gamintis tokį gelį puikus pasirinkimas yra Lumene drėkinantis gelis paakiams LAHDE. Bekvapė želė šviesina tamsius ratilus apie akis ir atskleidžia natūralų odos spindesį.Provitaminas B5 puoselėja gležną paakių odą, o šiaurinių beržų sula ir tyras arktinių šaltinių vanduo švelniai ją sudrėkina.  Juk akys pasako viską.7db524a862ee4362827b3b1cebe5d76aDIY-Beauty-hacks-for-Dark-Circles-and-puffiness

 

brighten-skin-overnight-DIY-mask   

Sulysęs ir išvargęs veidas – parodo mūsų netinkamą gyvenimo būdą. Jeigu nori, kad tavo veidas švytėtų pabandyk pasigaminti kaukę, kuri atjaunins veidą. Tau reikės 1 arbatinio šaukštelio pomidorų sulčių ir 2 arbatinių šaukštelių kokosų pieno. Viską gerai išmaišyk, įmasažuok į veido odą ir palaikyk 15 minučių, o po to nuplauk šiltu vandeniu.

DIY-Beauty-hack-to-get-rid-of-acne

Spuogeliai –  veido odos priešai Nr.1. Dažniausiai jų atsiranda paauglystėje, bet kartais jie vaidenasi ir vėlesniuose laikotarpiuose. Keli šaukšteliai medaus sumaišyti su šauktu cinamono,per naktį užtepti ant problematiškos vietos sumažins uždegimą ir paraudimą. Ryte veidą gerai nuprauskite vandeniu.Meduje yra natūralių antibiotikų, kurie gali pagreitinti spuogų gijimą, taip pat medus gali padėti išvengti infekcijos.Labai lengva pasigaminti ir už kelių savaičių pasimato pirmieji pokyčiai. O jeigu jus kankina rimta aknė, geriausia keliauti tiesiai pas kosmetologą, kuris rekomenduos labiausiai tinkančias priemones.

DIY-Beauty-hacks-for-Blackheads

Inkštirai – beveik neišvengiami. Šiuo metu labai populiaru tapo juodosios kaukės kurios ištraukia inkštirus, bet po kelių dienų jie vėl atsiranda. Natūralus veido šveitiklis iš šaukštelio citrinų sulčių ir kiaušinio baltymo, reguliariai naudojamas, daro stebuklus,tik naudokite šviežios citrinos sultis, o ne koncentratą.Šis metodas netinka žmonėms, turintiems jautrią odą.

DIY-Beauty-hacks-for-cleaning-pores

Išsiplėtusios poros- tokių problemų kaip aknė, juodi inkštirai pradžia. Puiki kaukė iš šaukšto džiūvesėlių ir kelių šaukštų jogurto padės sutraukti poras ir galbūt netgi atsikratyti aknės.

79d9bccbe3823459d89f4cc070be0ff8Problematiška oda yra ne juokai, spuogai savaime nedings, o viskas gali tik pablogėti, tad siūlau įsigyti terminio šaltinio „Avène“ vandens, kuris  ramina, slopina sudirgimus.Valiklis skirtas odai, išsausėjusiai ir sudirgusiai po procedūrų.Taip pat rekomenduojama mišriai odai, kurios būklę reikia pagerinti (tai oda, kai T zona yra riebi, o kitos odos vietos (skruostai) sausos.

Picture1

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*