Rudenį krenta ne tik lapai: kaip įveikti plaukų slinkimą?

Tinklaraščio www.grozionaujienos.lt skaitytojos gali pasinaudoti puikia galimybe ir mūsų Facebook puslapyje Grožio Naujienos privačia žinute klausti rūpimų klausimų apie grožį. Grožio konsultantė Rasa pasistengs išsamiai atsakyti ir padės išspręsti kilusias grožio problemas.

Šįkart mūsų skaitytoja klausia:

Dar nuo spalio mano plaukai ėmė labai slinkti, nors vasarą jau džiaugiausi juos šiek tiek pasiauginusi. Kokiomis priemonėmis galėčiau įveikti varginantį plaukų slinkimą?

Grožio konsultantė Rasa atsako:

Slenkant plaukams, labai svarbu suprasti, kad vien plaukų šampūno nepakaks. Reikalingos intensyvios ir efektyvios priemonės, galinčios įsiskverbti į galvos odą ir veikti svogūnėlį.

Rekomenduočiau naudoti vieną iš inovatyviausių priemonių nuo plaukų slinkimo Phyto Phytologist15. Ši priemonė lėtina plaukų slinkimą, skatina naujų plaukų augimą, didina plaukų svogūnėlių apimtį, kad išaugtų tvirtesni, storesni ir atsparesni plaukai. Kad rezultatas būtų dar greičiau pasiektas ir ilgiau išliktų, rekomenduojama naudoti Phyto Phytologist15 šampūną nuo plaukų slinkimo.

11205398-4274360420016052 phytologist-15-dynamotiko-sambouan-200ml-enlarge


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*