Lūpdažių spąstuose: kokias spalvas rinktis šį sezoną

Pagrindiniai šiltojo sezono makiažo akcentai – skaisti oda ir ryškios prisirpusios lūpos. Vasarą kiekvieną moteris nori atrodyti įsimintina ir energinga, o tokį efektą puikiai padeda pasiekti tinkamai parinkta lūpdažio spalva. Vizažo žinovai sako, jei turite bent vieną iš šių atspalvių, vasarai jau esate pasiruošusi!

 parengė Aistė Meidutė

Fuksija

Šiame ypač išraiškingame atspalvyje susijungia mergaitiška rožinė ir viliojanti violetinė. Fuksijos spalva tokia ryški, kad ja pasidažiusi lūpas apie akių makiažą galite tiesiog pamiršti. Tam, kad sukurtumėte pribloškiantį vasaros įvaizdį, jums tereiks padengti veidą pudra, blakstienas – blakstienų tušu, o lūpas paryškinti ryškiu DEBORAH „Formula Pura“ fuksijos spalvos lūpdažiu. Šie lūpų dažai pateisins visų moterų, ieškančių natūralesnių dekoratyvinės kosmetikos priemonių, lūkesčius. „Formula Pura“ lūpų dažų sudėtyje nėra parabenų, silicio, mineralinių alyvų, lanolino ir kvapiųjų medžiagų. Jie idealiai tinka moterims, besirūpinančiomis priemonių saugumu, tačiau trokštančioms lūpų dažų, kurių sudėtyje yra ypač veiksmingai maitinančių ir drėkinančių medžiagų, dėl kurių lūpos tampa minkštos ir jausmingos.

RossettoFormulaPURA_04

Oranžinė / koralų

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad koralinis atspalvis gana kaprizingas ir sunkiai derinamas prie odos spalvos, nebijokite eksperimentuoti! Su koralų spalvos lūpdažiu nesunkiai sukursite undinėlės įvaizdį, ypač, jei akis padažysite žaliais ar jūros mėlynumo atspalviais. Be to, šilti oranžiniai tonai puikiai tiks šviesiaodėms blondinėms.

RossettoFormulaPURA_08

Nude

Taip, pasaulis vis dar kraustosi iš proto dėl nude atspalvių ir ši vasara – ne išimtis. Jokia kita spalva taip puikiai nepabrėš jūsų natūralaus grožio ir žavesio. Nude spalvos lūpdažį derinkite su padūmavusių akių makiažu, taip sukursite šiek tiek paslaptingą ir tuo pačiu metu pašėlusį įvaizdį.

RossettoFormulaPURA_01

Burgundiško vyno

Net jei už lango šviečia saulė, tai dar ne priežastis atsisakyti visų tamsių ir dramatiškų lūpdažių spalvų. Burgundiško vyno spalvos lūpų dažai atrodys tiesiog stulbinamai, jei derinsite prie jų kuo natūralesnį veido odos makiažą ir neutralių atspalvių akių šešėlius. Tiesa, šiai ypač tirštai ir tamsiai spalvai patariame naudoti ir lūpų pieštuką, kad lūpų dažai nepabėgtų nuo lūpų kontūro linijos.

RossettoFormulaPURA_14

Raudona

Klasikinė raudona spalva pasmerkta būti amžinai madinga! Nieko nuostabaus, kad šią vasarą pasirinkusios raudono atspalvio lūpų dažus taip pat nesuklysite. Juk kiekvienoje moteryje yra bent dalelė Holivudo princesės Marilyn Monroe…

RossettoFormulaPURA_10


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*