Lūpų makiažo meistrė nesiliauja stebinusi savo gerbėjų

Lūpos dar niekada nebuvo taip meistriškai padažytos! Nors lūpų kontūravimas ir šėlionės su lūpų dažais dar nespėjo žaibiškai išpopuliarėti ir nedrąsiai smelkiasi į mūsų, merginų, makiažo idėjų sąrašą, ši vizažistė pasiruošusi jums parodyti tikrų makiažo stebuklų!

parengė Aistė Meidutė

Makiažo meistrė Vlada Haggerty, Instagram‘o vartotojams geriau žinoma VladaMUA pseudonimu, ant lūpų gali sukurti tikrus meno šedevrus! Internete žaibiškai pasklidusiame video VladaMUA demonstruoja lūpų makiažo technikas, semdamasi įkvėpimo iš pop-art kultūros ir pašėlusių nerūpestingų disco muzikos laikų.

Žinoma, šiai vizažistei kartais tenka pasitelkti dar niekieno nesugalvotas technikas, kaip įgyvendinti miniatiūrinius stebuklus ant modelių veidų. Be įprastų priemonių, tokių kaip lūpų dažai, lūpų blizgesiai ir balzamai, ji naudoja net blakstienų klijus tam, kad galėtų priklijuoti prie lūpų mažus žvilgančius žvynelius.

Žinoma, norint išradingai pasidažyti lūpas, visai nebūtina valandų valandas sėdėti prie veidrodžio. Užteks ir kokybiškų kosmetikos priemonių. Grožio Naujienų komanda visoms tobulų lūpų mėgėjoms rekomenduoja išbandyti naujus, ryškius ir ekstravagantiškus ISADORA „Heroes“ kolekcijos lūpų dažus „Perfect Moisture Lipstick“. Šie lūpų dažai ne tik leis džiaugtis ilgai išliekančia ryškia spalva, bet ir apsaugos lūpas nuo žalingo aplinkos poveikio bei suteiks ilgalaikį drėkinimą!

7317851112473-17317851112473

7317852121498 7317852121498-1

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*