Blogerė Ugnė: 3 kūno aliejai, kurie jus užburs

Nors pažiūrėjus pro langą į pavasarį visai nepanašu, o vasara trodo dar toli toli, vistiek atėjo pats metas pasirūpinti per žiemą išsausėjusia kūno oda. Juk reikia tikėtis geriausio ir  kad netrukus galėsime nusimesti sunkiuosius drabužius ir mėgautis paplūdimių malonumais.

Tikiuosi jums sekasi geriau, nei man praėjusiais metais, kai dar nebuvau atradusi aliejų, kaip puikiai drėkinančios odą priemonės. Jų nenaudojant mano oda po žiemos paplūdimiui buvo visai nepasiruošusi ir visai ne dėl įdegio. Nuolat ištikdavo gan stiprus kūno odos išsausėjimas, ypač blauzdų srityje iki tokio lygio, kad blauzdų oda buvo pradėjusi net šerpetotis ir trodė kaip dykumos žemė. Ir foto radau seną savo blauzdos, truputį gėda rodyti, bet įdedu, kad geriau suprastumėte apie ką kalbu.

.IMG_0601

Per metus išbandžiau net keletą priemonių, kremų, šveitiklių ir aliejų, tad šiandien norėčiau pasidalinti trimis mane sužavėjusiomis priemonėmis. Iš visų tekstūrų man labiausiai patiko aliejai. Juos naudojau iškart po dušo, kadangi jie geriausiai įsisavina, kai yra šiek tiek vandens. Taigi mano favoritai ir rekomendacijos:

1. Bio oil. Tai puiki greitai susigerianti priemonė, kuria rekomenduojama naudoti esant randams, strijoms bei senstančios ir išsausėjusios, nevienodos spalvos odos išvaizdai gerinti. Ją išbandyti mane paragino sesuo. Priemonė ganėtinai skysta, tad lengvai susigeria į odą. Užsitepus, jausmas komfortiškas ir malonus. Taip yra todėl, kad priemonė turi naujovišką sudedamąją dalį PurCellin Oil™, kuri mažina jos tirštumą. Gamintojas žada, kad priemonė “Bio-Oil®“ padeda papildyti natūralius odos riebalus, kurių netenkama dėl ekstremalių oro sąlygų, daug chemikalų turinčio vandens, dažno maudymosi (ką aš be galo mėgstu savo nelaimei) ir sausinamojo centrinio šildymo ar kondicionieriaus poveikio. “Bio-Oil®“ taip pat reikėtų naudoti po vonios ar dušo, deginimosi saulėje ar plaukiojimo. Tepkite odą švelniais masažuojamaisiais judesiais, ypatingą dėmesį skirkite sausoms vietoms. Odos priežiūros priemonė “Bio-Oil®“ taip pat yra idealus vonios aliejus. Šį aliejuką naudojau rudenį, o žiemą nustojau, nes baigėsi ir gavau dovanų Weleda aliejų. Apie jį žemiau.

12226915_767672233376201_3848296752663340333_n

2. Weleda granatų aliejus į mano rankas papuolė kaip gimtadienio dovana gruodį. Regeneruojamasis kūno aliejus su granatais – tai prabangi odos priežiūros priemonė, išsiskirianti savo sudėtyje esančiu sertifikuotu ekologišku granatų sėklų aliejumi. Verta paminėti, kad kad kompanija turi natūralios kosmetikos sertifikatą ir rinkoje yra žinoma gamintoja jau nuo 1920 metų. Aliejus turi itin malonų natūralų granatų aromatą, o jame esantys antioksidantai padeda apsisaugoti nuo priešlaikinio senėjimo ir atstato natūralų švelnios, stangrios odos grožį. Aliejaus sudėtyje esantys ekologiški makadamijos riešutų bei simondsijos aliejai greitai ir giliai susigeria, apsaugo odą nuo drėgmės netekimo. Man ypatingai patiko šio aliejaus kvapas ir tekstūra, jis yra minkštesnis nei kiti. Beje, jis yra tobulas viso kūno masažo sesijai su antra puse ;) jau išbandyta, tas kvapas tiesiog užburia ir leidžia jausmams lietis per kraštus :)

Pnfr6e4iWhV27DeVnFIVka-30

3. Orai lėtokai šyla, bet jau pradėjau dairytis naujo aliejaus. Mano akį patraukusi naujiena Collistar stangrinamasis migdolų aliejus kūnui. Vien jau migdolų kvapas ką reiškia… Su šiuo aliejumi ne tik surengsite sau aromaterapijos seansą, bet ir palepinsite odą, kadangi šis aliejus skatina kalogeno gamybą, kuris yra būtinas odos elastingumui palaikyti. Kai išbandysiu, būtinai aprašysiu savo patirtį.  Collistar jau seniai garsėja kaip turinti vieną stipriausių kūno priemonių linijų, tad tikiu, jog šis migdolų aliejus tiesiog negali nuvilti. Be to parduotuvėse pasirodė daugybė pavasario/vasaros naujienų: kremų, pylingų, aliejų, smagi dekoratyvinės kosmetikos kolekcija. Pasižiūrėkite ir jūs :)

collistar-dry-oil-firming-elasticity-with-sweet-almond-oil-150ml

 

Blogerė Ugnė